Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Constanța privește către mare

Constanța privește către mare(762)

După ani în care zona de acces către plaja Modern oferea o privește dezolantă, proiectul de consolidare și modernizare a treptelor degradate se materializează.

Echipele administratorului drumului public intervin în aceste zile asupra scărilor din zona de esplanadă de pe strada Mircea cel Bătrân, după ce în cursul săptămânii trecute s-a acționat în zona de acces către plaja Modern, dinspre strada Ștefan cel Mare.

Se decolmatează șanturile pentru a pregăti terenul pentru amplasarea rigolelor din beton. De asemenea, se înlătură bordurile de beton de pe partea laterală a scărilor. Treptele urmează să fie stabilizate prin montarea de cofraje din metal. Se vor placa cu oțel contratreptele și pereții laterali ai scărilor.

Scările vor fi recondiționate prin turnarea unui nou strat de beton iar pentru separarea fluxurilor de trecători va fi amenajată un suport de sprijin.

Modernizarea scărilor de acces către Plaja Modern va oferi atât constănțenilor, cât și turiștilor, oportunitatea petrecerii timpului liber într-un mod civilizat.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Comentarii

Traian BADEA
10-02-2021
.,treptele sunt prea inalte - intrebati pe ce care nu mai au 20 -30 ani ,, cum se urca dupa o zi de soare + apa !

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii