Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
DE CE ÎI ESTE FRICĂ LUI CHIȚAC?

DE CE ÎI ESTE FRICĂ LUI CHIȚAC?(2401)

Primarul Vergil Chițac a reușit să enerveze un eșantion substanțial din totalul oamenilor de bună credință din Constanța! Și, în mod deosebit, pe cei care l-au votat! Mă tem că de acum încolo, comparațiile între Decebal Făgădău și Chițac, în rolul eroului pozitiv, harnic și neprihănit, care papă tot, sunt neavenite.

Nu există nici un temei pe baza căruia să consemnăm vreun progres, cât de mic, de la debutul mandatului liberal la timona orașului nostru!

Nu o spunem noi, care suportăm embargoul impus de Felicia Ovanesian! O întrebare. Pentru madam city manager există fișa postului sau se consideră din start că domnișoara le știe pe toate de la sine?

Nici nu trebuie să spunem ceva anume, se vede cu ochiul liber deranjul supărător din jurul nostru. De pe litoralul nostru. Iarăși am pierdut prin neprezentare meciul turistic cu Bulgaria?

Să revenim la subiect. Ironia soartei face ca primarul Chițac să se afle în pragul unei posibile suspendări din funcție! În componența acestei drame personale există și un moment comic. Episodul cel mai așteptat este secvența în care Chițac semnează cererea celor care solicită amplasarea de corturi pentru strângerea semnăturilor necesare trecerii pe “linia moartă” a domniei sale!

Până acum, primarul a făcut pe teribilistul și a făcut totul de capul lui...Curajoși, ce să zic, contestatarii amiralului! Va fi înfrânt în final de câteva corturi, care nu vor fi aprobate? Dacă aș fi consilierul lui, l-aș sfătui pe primar să nu se opună și să demonstreze că nu îi este teamă să dea din nou ochii cu electoratul…

Din păcate, Vergil Chițac nu mai are argumente pentru un nou start! După 6 luni de zile în fruntea Primăriei Constanța, echipa lui Chițac a făcut prăpăd! Nimic nu mai este cum era, în ordinea firească a lucrurilor normale pentru un oraș precum Constanța…

Chițac este deja primarul cu cele mai multe experimente eșuate...Nu a făcut nimic din tot ceea ce a promis! Povestea parcărilor seamănă foarte mult cu minciuna care are picioarele scurte. În oraș, nimic altceva decât sensuri unice multiple, haos și trafic infernal...Nimeni nu a reușit, cum au reușit membrii grupării Chițac, să devină înjurați la greu, într-un timp foarte scurt! Mai mult, să se lupte în subterane cu propriul său partid!

Un exemplu recent. Bogdan Huțucă, liderul PNL Constanța, a propus o discuție la nivel județean pentru a stabili candidatul pentru funcția de președinte pe țară al PNL. Bineînțeles, domnul Chițac nu a dat nici măcar doi bani pe propunerea făcută! S-a urcat pur și simplu pe gard și a anunțat că o să ne explice dumnealui de ce este Cîțu mai bun decât Ludovic Orban! Acum, dacă premierul are și dosar penal, toate-s bune și frumoase!

Ca fost amiral, mă așteptam la mai multă disciplină și seriozitate din partea domniei sale! Nici colaboratorii săi apropiați nu se dovedesc a fi profesioniști adevărați! Felicia, eterna invizibilă, de la prima sa ieșire în spațiul public și-a dat arama pe față. Ne-a amenințat că ne amendează până rămânem fără casă! Drept răsplată că s-a apucat de munca pe brânci, a fost avansată ca city manager la Primăria Constanța!

Văd că amiralul a început să-l pupe pe frunte pe Cattani și ziua în amiaza mare, nu numai noaptea, în timpul unui șpriț prelungit...Cattani este diabolicul care inventează zi de zi noi sarcini de serviciu, noi praguri de depășit, noi amenzi...Ca să ne reducă la tăcere, se gândește deja să conceapă un nou cincinal și jumătate de sancțiuni și taxe..Deocamdată, fără număr, fără număr…

Povestea corturilor s-ar putea transforma într-o nouă melodramă politică. E bine să nu vă urcați singur pe un balansoar, domnule primar...Nu se știe niciodată ce poate să se întâmple dacă vă pierdeți punctul de echilibru, cu așa o echipă, care a ajuns deja sperietoarea constănțenilor!

La cât de trecut este el prin școala vieții, nu m-aș mira ca domnul Cattani sa cadă exact acolo unde se visează el, cine mai știe!, în prezent jucând rolul de jupân suprem al litoralului... În definitiv, are studii cu Vermorel...Acum, de ce nu mai execută Cattani dezinfecții prin blocuri? Acum, când bălăriile sunt cât Casa Poporului și șobolanii și șerpii au ieșit la drumul mare...S-a repezit să împartă responsabilități individuale cu pensionarii care vor fi scoși din locuințe ca să întrețină spațiile verzi dintre blocuri! Pentru Felicia Ovanesian am un singur mesaj întrebare: “-Cum este vremea la Paris?”

În ritmul ăsta, conducerea sinistră a Primăriei Constanța a ajuns să fie înjurată ca la ușa cortului!

Constănțenii și-au pierdut răbdarea, domnule Chițac! 
 

Comentarii

Alex
10-06-2021
Itnr-o lume fara justitie l-as calca pe idiotii astia cu masina pana mi s-ar toci caucicurile de la masina .
Sper sa reuseasca treaba cu referendumul ,,, idiotul dracului

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii