Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Lucrări de recondiționare a carosabilului în mai multe zone din oraș

Lucrări de recondiționare a carosabilului în mai multe zone din oraș(483)

Infrastructura rutieră din zonele rezidențiale este în plin proces de modernizare. După ce în cursul săptămânii trecute carosabilul a fost reabilitat pe strada Făgetului, între strada Primăverii și strada Ion Andreescu, echipele administratorului drumului public intervin astăzi cu utilaje pentru turnare asfaltului pe strada Mărășești, tronsonul delimitat de strada Maramureș și strada Ion Andreesu, circulația autovehiculelor fiind restricționată total, până la ora 17:00.

De asemenea, astăzi se decapează carosabilul pe aleea Zmeurei, în zona Serviciului Clinic Județean de Medicină Legală Constanța, traficul rutier fiind restricționat parțial, până la ora 17:00. Intervențiile vor continua în această săptămână cu asfaltarea zonei carosabile.

Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

Recomandăm participanților la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii