Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Zona de promenadă din Portul Tomis a fost redată circulației pietonale

Zona de promenadă din Portul Tomis a fost redată circulației pietonale(577)

De astăzi, cei care aleg să facă o plimbare pe faleza Cazinoului au liber până la plaja Modern. Locurile de parcare adiacente digului au fost desființate pentru a prelungi promenada de pe faleza Cazinoului până în zona pietonală din Portul Tomis. Decizia a fost luată în cadrul Comisiei de Circulație.

Vorbim despre o zonă intens circulată, unde traficul pietonal se desfășura cu dificultate. O plimbare pe faleză devenea o cursă cu obstacole. Constănțenii dar și turiștii erau nevoiți să se strecoare printre autoturismele parcate iar în unele cazuri chiar pe carosabil, riscând să fie accidentați.

De astăzi, spațiul ocupat de autovehicule va putea fi folosit de pietoni. Zona a fost delimitată corespunzător prin montarea stâlpilor pentru protecția pietonilor. De asemenea, a fost aplicat marcajul hașurat pentru a semnaliza noua reglementare rutieră.

Spațiul public reprezintă o resursă pentru orașul nostru. Primăria Municipiului Constanța îți propune să identifice soluții care să permită utilizarea cât mai eficientă și echitabilă a zonelor publice.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii