Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica

De ce s-a supărat senatorul Nicolae Moga pe Sorin Roşca Stănescu(1080)

Senatorul liberal Sorin Roşca Stănescu precizează că absenţa sa de la lucrările plenului Senatului de astăzi s-a datorat participării sale la Conferinţa Internaţională despre Orientul Mijlociu şi Uniunea Europeană, cu implicarea noii administraţii a Republicii Islamice Iran.

Potrivit unui comunicat de presă, liberalul consideră nefondate afirmaţiile senatorului Nicolae Moga (PSD), cel care a prezidat şedinţa plenului Senatului de astăzi şi care a punctat absenţa senatorului Roşca Stănescu, în ciuda propunerii acestuia din urmă de a se organiza, miercuri, o dezbatere în plenul Senatului pe tema independenţei Justiţiei.

„Din păcate, în timp ce eu în numele Parlamentului participam la această Conferinţă Internaţională, senatorul Nicolae Moga de la PSD făcea declaraţii insultătoare la adresa mea, de la prezidiul Senatului. Reproşându-mi că, după ce am propus ca parlamentarii să lucreze şi miercurea, iată, am lipsit. Şi asta, în ciuda faptului că biroul Senatului nu numai că era în cunoştinţă de cauză dar chiar îşi dăduse acordul. Ce să-i faci? - aşa e în politică! Aştept cu nerăbdare scuzele colegului!”, spune Roşca Stănescu, în comunicatul de presă.

Şedinţa de plenului Senatului de miercuri a fost suspendată din lipsă de cvorum, în sală fiind prezenţi, în urma apelului nominal, în jur de 75 de senatori.

„Am înţeles că este aglomeraţie în trafic, multe am înţeles, dar eu vă spun că, atât timp cât o să fiu preşedintele de şedinţă, nu accept să nu fie cvorum sau alte tertipuri, motiv pentru care suspend şedinţa de astăzi din lipsă de cvorum. (...) Domnul coleg Roşca Stănescu, care a propus şedinţa de astăzi, nu este prezent. Nici data trecută nu a fost, nici de data asta”, a spus Nicolae Moga.

Senatorul liberal Sorin Roşca Stănescu a propus, marţea trecută, ca în data de 23 octombrie să aibă loc o dezbatere în plenul Camerei superioare privind independenţa Justiţiei.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

„Nu am nicio reținere
scris de Mircea Lungu
în legătură cu experimentul schimbărilor care se vor petrece”. Amorțitor, în plină lumina unei conferințe de presă, glasul ofici(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii