Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Ansamblul de locuințe distrus de incendiu a fost igienizat și este păzit în permanență!

Ansamblul de locuințe distrus de incendiu a fost igienizat și este păzit în permanență!(393)

Pentru că suferința oamenilor care au rămas fără un acoperiș deasupra capului în prag de sărbători să nu fie amplificată, polițiștii locali, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța sunt prezenți, 24 de ore din 24, la fiecare scară a blocului T3 și se asigură că bunurile care le-au mai rămas sunt în siguranță. În imobilul distrus de incendiu, nu se intră decât cu aprobarea oamenilor legii.

În paralel, echipele municipalității și ale firmei de salubrizare Polaris M Holding au desfășurat o amplă acțiune de igienizare a zonei.

Până în acest moment, 2 familii s-au mutat deja în apartamentele puse la dispoziție de Primăria Constanța iar alte 4 familii și-au manifestat intenția de a se muta în această locație pusă la dispoziție cu generozitate de un partener al municipalitățâii.

Dacă vor mai fi depuse solicitări în acest sens, oamenii vor fi sprijiniți atât de echipele Direcției Generale de Asistență Socială cât și ale Primăriei Constanța.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii