Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
dosarele timpul
PAUL A MURIT! NU EȘTI MULȚUMIT?

PAUL A MURIT! NU EȘTI MULȚUMIT?(1575)

Nici nu s-a așezat bine în mormânt, singur, părăsit de toată lumea, după o lungă suferință, că s-a și găsit un imaculat al timpurilor noastre să-l înjure pe Paul Pârvu! Pe jurnalistul Paul Pârvu, decedat de curând...Căci, indiferent de ceea ce a făcut la viața lui, bun sau rău, dar într-o proporție echitabilă, Paul Pârvu a fost un jurnalist talentat și curajos, care a spus și a scris ce avea de prezentat la momentul adecvat. Toată viața lui a lucrat “la zi”. Este jurnalistul care a avut curajul de a stopa excesele prezidențiale etalate de fostul președinte Ion Iliescu, aflat într-o vizită de lucru, la Constanța!

Domnul anonim, (nici măcar nu a avut curajul să-și dea numele, doar așa, un nicu), care se străduiește să facă din PAUL un jurnalist mafiot, a ratat șansa de a-l băga la pușcărie, pentru simplul motiv că acesta a murit! Nu a avut curajul să iasă în fața opiniei publice și să spună tot ceea ce știe despre colegul nostru nici măcar în zilele în care a zăcut pe patul spitalului...Nu, domnul în cauză, știind că jurnalistul are zilele numărate, a așteptat comod, dar vigilent, să moară, ca să se poată afirma dumnealui în materie de conștiință, ca apărător al unei morale învechite…

Spun așa, pentru că nu înțeleg ce satisfacții mai au unii la capătul unor dispute cu persoane decedate? Cine vă recomandă să faceți din moartea lui Paul Pârvu un bâlci al deșertăciunilor? Paul Pârvu a fost un om chinuit, care a trăit de pe-o zi pe alta, câștigând, ca și alți colegi de breaslă, bani foarte puțini! Și pentru ei, a riscat foarte mult, a trăit toată viața în regim de alertă, a pierdut nopți de-a rândul, cunoscut fiind pentru aplecarea sa către jurnalismul de investigații.

Nu știu cu ce se ocupă sau cine-l manipulează pe domnul respectiv, dar putea să mai aștepte... Nu mult!

Odihnește-te in pace, Paul!
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ROMÂNA DE TRANZIȚIE
scris de Magda Ursache
De la Ion Papuc știu (Omul Politic, Ed. Grinta, Cluj-Napoca, 2023) că președintele Franței, Georges Pompidou, în spital, cu moartea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii