Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
„În politică uşile nu trebuie să stea niciodată închise”

„În politică uşile nu trebuie să stea niciodată închise”(759)

Preşedintele Forţei Civice Constanţa, deputatul Dănuţ Culeţu, a spus, în cadrul unei conferinţe de presă organizate, astăzi, că Forţa Civică continuă dialogul foarte bun pe care-l are cu Mişcarea Populară.
 

„Am avut mai multe discuţii cu cei de la Mişcarea Populară. În urma acestora s-a ajuns la un obiectiv comun, în sensul că vom avea listă comună la alegerile europarlamentare şi candidat comun la cele prezidenţiale, în persoana lui Mihai Răzvan Ungureanu”, a declarat Dănuţ Culeţu.
 

Totodată, el a precizat că, în ceea ce priveşte partidele de dreapta de pe plan local, Forţa Civică are relaţii foarte bune cu toţi liderii filialelor constănţene.


„Cred că în politică uşile nu trebuie să stea niciodată închise pentru că nu ştii cu cine ai să ajungi să ai discuţii la aceeaşi masă. Pe plan local, suntem în relaţii foarte bune, atât cu PDL, cu Noua Republică, cât şi cu Partidul Ecologist, precum şi cu PNŢCD şi Mişcarea Populară”, a mai precizat Dănuţ Culeţu.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ROMÂNA DE TRANZIȚIE
scris de Magda Ursache
De la Ion Papuc știu (Omul Politic, Ed. Grinta, Cluj-Napoca, 2023) că președintele Franței, Georges Pompidou, în spital, cu moartea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii