Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Deșeurile voluminoase se ridică gratuit

Deșeurile voluminoase se ridică gratuit(469)

Dacă ai făcut curățenie în casă, îți schimbi mobila și o arunci pe cea veche sau orice alte accesorii, poți solicita ridicarea gratuită a deșeurilor voluminoase la dispeceratul SC Polaris M Holding S.R.L, utilizând numerele de telefon 0241.545.600 sau 0241.545.030. O mașină a operatorului de salubritate va veni să le ridice în maximum 24 de ore.

În acest fel, se va evita supraaglomerarea și încărcarea containerelor sau depozitarea în imediata apropiere a platformelor ori pe terenurile virane aflate în apropierea locuințelor, fapt care atrage depunerea altor deșeuri.

În cazul în care operatorul de salubritate nu va răspunde solicitării dumneavoastră, vă rugăm să sesizați Primăria Constanța printr-un mesaj scris la numărul de WhatsApp - 0731.550.011, care va conține locația exactă unde este necesară intervenția, descrierea situației, numele persoanei care sesizează și fotografii relevante de la fața locului.

Amintim că abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează conform prevederilor OUG nr. 92/ 19 august 2021 privind regimul deșeurilor cu amenzi cuprinse între 10.000 lei și 20.000 lei pentru persoanele fizice.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii