Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Gestionarea deșeurilor, strict monitorizată de Poliția Locală Constanța!

Gestionarea deșeurilor, strict monitorizată de Poliția Locală Constanța!(374)

În ultima săptămână, Direcția Generală Poliția Locală Constanța a desfășurat mai multe activități specifice care au avut ca scop verificarea respectării legislației în domeniul protecției mediului și a gestionării deșeurilor.

Din nou, polițiștii locali au identificat persoane care au depozitat deșeuri necontrolat pe domeniul public al municipiului Constanța sau care nu și-au îngrijit proprietatea privată în mod corespunzător.

În zonele de case graficul de colectare stabilit cu operatorul de salubritate Polaris M Holding nu a fost respectat întotdeauna. Constănțenii au scos deșeurile provenite din activități gospodărești în alte zile decât cele stabilite pentru colectarea gunoiului menajer.

De asemenea, au fost depistați cetățeni care au scos deșeurile menajere în alte tipuri de recipiente decât europubele ( saci, cutii sau bidoane).

Totodată, polițiștii locali au monitorizat locațiile în care sunt organizate șantiere, cu scopul prevenirii încălcării normelor privind gestionarea/transportul deșeurilor și luarea măsurilor legale în cazul murdăririi carsosabilul/ drumul public cu diferite materiale sau substanțe.

În consecință, polițiștii locali au aplicat 165 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 80.600 lei.

Facem apel la constănțeni să semnaleze în continuare orice fapte care dăunează esteticii și curățeniei orașului sau care îngreunează desfășurarea normală a circulației pe drumurile publice la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii