Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Mohammad Murad: Noi, mediul de afaceri, avem nevoie urgentă de forță de muncă!

Mohammad Murad: Noi, mediul de afaceri, avem nevoie urgentă de forță de muncă!(2119)

SCRISOARE DESCHISĂ

 

CĂTRE GUVERNUL ROMÂNIEI
În atenția Domnului Nicolae Ciucă, Prim-ministru al României


Stimate Domnule Prim-ministru,
În calitate de om de afaceri, de Președinte de Onoare al Federației Patronatelor din Turism, cât și de Președinte Executiv al Partidului Ecologist Român, vin în atenția dumneavoastră cu solicitarea de a ne susține în rezolvarea unei situații de interes național.
Astăzi mediul de afaceri din România se confruntă cu o problemă majoră – cea a lipsei de forță de muncă. Economia noastră are nevoie urgentă de 300 000 de angajați care pot fi aduși doar din afara țării.
Conducerea Inspectoratului General pentru Imigrari este depășită de această problemă.
Noi, mediul de afaceri, avem nevoie urgentă de forță de muncă, forța de muncă ce poate genera într-un an de zile venituri la bugetul de stat de peste 1 000 000 000 euro, ne mai luând în calcul valoarea adăugată pe care aceștia o aduc în economia românească.
Fară a aduce forță de muncă, o parte din hoteluri și restaurante vor fi nevoite să închidă sau să nu deschidă deloc în acest sezon, iar în sectorul agricol, o parte din produse nu vor fi recoltate.
Vă solicit, de urgență, să mijlociți o întrevedere între mediul de afaceri din România și Ministrul de Finanțe – domnul Adrian Câciu, în care să explicăm cu detalii problemele nostre, cât și soluțiile pe care noi le vedem .
De asemenea, solicităm schimbarea conducerii Inspectoratului General pentru Imigrări pentru subminarea businessului românesc și chiar a economiei țării.
Aștept cu interes un răspuns cât mai urgent posibil.

Mohammad Murad
Președinte Executiv Partidul Ecologist Român


  

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii