Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
CE A AJUNS ȘI PARCAREA ASTA ÎN ECONOMIA DE PIAȚĂ!

CE A AJUNS ȘI PARCAREA ASTA ÎN ECONOMIA DE PIAȚĂ!(639)

Zilele trecute, Radu Cristian, primarul cu repetiție al Mangaliei, a fost văzut în timp ce se zbenguia într-o parcare a orașului, rostind tot felul de fraze liberale mobilizatoare.

La Mangalia, PNL este cunoscut ca un partid silențios, dar nu cu obrazul gros, precum colegii lor de alianță...Frăția cu PSD. Benefică poate pentru domnul primar...

Caftul din CLM Constanța a deschis sezonul de bastoane. Sau poate pentru partidul domniei sale! Episodul relatat este oarecum ieșit din comun și justifică, într-un fel, curiozitatea mangalioților, care nu s-au mai apropiat de sediul Primăriei pe motiv că "Se lucrează!"

Se pare că pentru un nou mandat! Radu Cristian vrea să își prelungească șederea în biroul principal al Primăriei Mangalia?! Altfel, nu știu de ce s-a arătat la față într-o banală acțiune electorală în Mangalia! Orașul unde de 3 mandate încoace nu se întâmplă nimic deosebit!

A existat o perioadă în care se vorbea despre renașterea turismului din sudul litoralului. Vorbeau alți specialiști! A trecut multă vreme de atunci și nu s-a schimbat mai nimic! Nici măcar primarul!

Primarul tăcea ca de obicei, și făcea. Recunosc, acum sudul litoralului e la putere, detronând cu succes Mamaia!

Radu Cristian este specialist în câștigarea mandatelor de primar. Din patru în patru ani, trage aer în piept și se scufundă în problemele orașului. Mereu aceleași, nerezolvate...

Subit i s-a făcut milă de populație! Mai precis de pescarii Mangaliei. După ce amar de vreme au fost fugăriți de tot felul de agenți de pază, fuga fiind specialitatea domnului primar, pescarii au și ei un loc al lor, unde să poată vinde ceea ce prind...

Ca fapt divers, îl informez pe Radu Cristian că în Mangalia existau pescari cu mult înainte ca domnia sa să ajungă primar! Să nu fi luat ei nici o amendă? Oricum, i-a trebuit cam mult, trei mandate aproape, să își aducă aminte și de ei! Sau poate că pescarii au intrat abia acum în calculele sale electorale!

Ca și parcările! Statutul lor s-ar putea schimba în pomană electorală! Deja, la Constanța, primarul Chițac negociază reduceri substanțiale de taxe, înjumătări, gratuități fără frontiere, diverse alte mocangeli, pentru a stârni interesul contănțenilor, pentru o nouă candidatură la Primăria Constanța!!!

Radu Cristian visează să iasă la pensie de la Primăria Mangalia! Poți să știi ce ambiții are Chițac de la Constanța? Uitați-vă ce taxe aberante a propus pentru parcările de pe litoral și până unde a fost nevoit să coboare cu ele!?

La Mangalia, s-a trecut direct la gratuități! Ce a ajuns și parcarea asta în economia de piață! Sau în prosteala liberă a celor care ne conduc!  

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

„Nu am nicio reținere
scris de Mircea Lungu
în legătură cu experimentul schimbărilor care se vor petrece”. Amorțitor, în plină lumina unei conferințe de presă, glasul ofici(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii