Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Mihai Lupu: Doresc să mulțumesc, totodată, Federației Române de Șah, care susține și încurajează acest joc al logicii și al imaginației.

Mihai Lupu: Doresc să mulțumesc, totodată, Federației Române de Șah, care susține și încurajează acest joc al logicii și al imaginației.(318)

 

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a participat, astăzi, la Ceremonia Oficială de deschidere a Campionatului Mondial de Juniori la șah, în cadrul Pavilionului Expozițional Constanța.

Știu că performanța se bazează pe sacrificii, pe extrem de multă muncă, şi cred că toţi sportivii pot confirma acest lucru. De aceea, vă doresc să nu vă opriți până nu deveniți cei mai buni! Mulțumesc oamenilor care au contribuit și contribuie permanent la succesul fiecăruia dintre dumneavoastră, domnilor antrenori, cărora le doresc să meargă mai departe cu aceeași dăruire, înțelepciune și încredere. Doresc să mulțumesc, totodată, Federației Române de Șah, care susține și încurajează acest joc al logicii și al imaginației. Vă felicit încă o dată pentru performanțele obținute și vă urez mult succes în viitoarele competiții!” – Mihai Lupu, Președintele Consiliului Județean Constanța.

Consiliul Judeţean Constanţa

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii