Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
*Panterele* CS Medgidia: Victorie răsunătoare, cu scorul 27-26, în meciul cu 
 marea rivală CSU Pitești

*Panterele* CS Medgidia: Victorie răsunătoare, cu scorul 27-26, în meciul cu
marea rivală CSU Pitești(277)

La pauză, gazdele au fost în avantaj, iar Medgidia s-a văzut condusă cu 4 goluri distanță, scor 14-10.

🗣️După ieșirea de la vestiare, o serie de 6 goluri consecutive au ajutat echipa să-și intre în ritm și să treacă în avantaj pe tabelă. Un mare aport l-a avut însă portarul Paraschiv, care a închis extraordinar poarta adversarilor și a barat gol după gol.

🕒Din minutul 38, băieții lui Adrian Georgescu și Ionuț Deli-Iorga au rămas la conducere până la finalul partidei, Piteștiul trăgând tare să se apropie de scor, însă a rămas în spate, la un singur gol distanță. S-a terminat 27-26 pentru Medgidia, care iși trece în cont o victorie importantă în campionat și cel mai bun meci de până acum!

🗣️“Am cuvinte la superlativ pentru toți băieții. Am fost o adevărată echipă și chiar sunt mândru de ei. Ei m-au făcut pe mine astăzi să cred în victorie, nu eu pe ei. Ei au fost echipa și le mulțumesc frumos.”, a declarat fericit Adrian Georgescu, antrenorul CS Medgidia la finalul partidei.

🤩Felicitări băieți! Suntem mândri de voi!👏🏻

⚫️🔵#CSMedgidia #OMareFamilie #Panterele #FRH 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ROMÂNA DE TRANZIȚIE
scris de Magda Ursache
De la Ion Papuc știu (Omul Politic, Ed. Grinta, Cluj-Napoca, 2023) că președintele Franței, Georges Pompidou, în spital, cu moartea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii