Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie
Mihai Lupu: *Învățământul dual s-a dovedit a fi soluția optimă pentru tinerii care doresc să muncească fără să renunțe la studii*

Mihai Lupu: *Învățământul dual s-a dovedit a fi soluția optimă pentru tinerii care doresc să muncească fără să renunțe la studii*(138)

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a menționat, într-un mesaj postat pe facebook, necesitatea învățământului dual pentru ca tinerii șă rămână acasă, pentru o piață a muncii stabilă:

"Susțin și felicit inițiativa Universității Ovidius Constanța de a înființa un campus integrat pentru învățământul dual preuniversitar și universitar. Învățământul dual s-a dovedit a fi soluția optimă atât pentru tinerii care doresc să muncească fără să renunțe la studii, cât și pentru antreprenorii care pot să își formeze personalul de care au nevoie.

Pentru ca tinerii să rămână în comunităţile din care provin și să contribuie la dezvoltarea acestora, este nevoie de o regândire a educației și de înființarea unor programe de studiu adaptate cerințelor actuale. O piaţă a muncii stabilă și o resursă umană calificată și specializată sunt premise absolut necesare pentru o dezvoltare economică sustenabilă."

#UniversitateaOvidius #Ovidius #MihaiLupu #CJC

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PAROLE, PAROLE, PAROLE
scris de Pompiliu Comşa
PAMFLETE PE GAURA CHEII E groasă rău prin lume, dar noi pozăm în mutanți sălbatici conduși doar de ură, bolnavi de mârl(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • Corb la corb nu-și scoate ochii. Oare?
  • CONSTANȚA - ITALIA CEA MICĂ
  • Corupția și crima în bandă organizată la facultatea de Alimentație si Turism (AT), secția IMIT (Ingineria și Managementul din Industria Turismului) de la Universitatea Transilvania din Brașov
  • Tânăr depistat cu materiale pirotehnice în lenjeria intimă la meciul F.C.V. Farul Constanța - C.S. Universitatea Craiova!
  • TIMPUL * Cenaclul Elitelor - VIOREL DINESCU