Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Workshop prilejuit de vizita delegației primarilor din Republica Moldova

Workshop prilejuit de vizita delegației primarilor din Republica Moldova(133)

Consiliul Județean Constanța a organizat astăzi, în Sala “Remus Opreanu” a Palatului Administrativ, o întrunire de tip workshop cu scopul de a oferi sprijin în procesul de înfrățire primarilor din județul Constanța cu primariile din Republica Moldova.

“Astăzi, Consiliul Județean Constanța a fost gazda unui eveniment important pentru administrațiile publice ale ambelor țări, fiind semnate scrisorile de intenție în vederea înfrățiii dintre 11 primării din județul Constanța și Republica Moldova. Atât eu, cât și instituția pe care o reprezint, vom fi un partener activ în sprijinirea fraților noștri de peste Prut, în procesul de preaderare la Uniunea Europeană. Am încredere că prin aceste înfrățiri, vom reuși să oferim tot suportul necesar în domeniul reformelor administrative și vom dezvolta cât mai multe proiecte comune în beneficiul cetățenilor.” – Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Alături de președintele CJC, la eveniment au fost prezenți Petru Frunze, Deputat în Parlamentul Republicii Moldova și Copreședinte al Comisiei comune pentru Integrare Europeană din Parlamentul Republicii Moldova, Gigel Sorinel Știrbu, Deputat în Parlamentul României și Președinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, Andrei Daniel Gheorghe, Deputat în Parlamentul României și Membru în Comisia pentru Integrarea Europeană dintre Parlamentul României și Parlamentul Republicii Moldova, Victor Paul Dobre, consilier al președintelui CJC pe probleme administrative, precum și primarii localităților înfrățite.

Consiliul Judeţean Constanţa 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PAROLE, PAROLE, PAROLE
scris de Pompiliu Comşa
PAMFLETE PE GAURA CHEII E groasă rău prin lume, dar noi pozăm în mutanți sălbatici conduși doar de ură, bolnavi de mârl(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • Corb la corb nu-și scoate ochii. Oare?
  • CONSTANȚA - ITALIA CEA MICĂ
  • Corupția și crima în bandă organizată la facultatea de Alimentație si Turism (AT), secția IMIT (Ingineria și Managementul din Industria Turismului) de la Universitatea Transilvania din Brașov
  • Tânăr depistat cu materiale pirotehnice în lenjeria intimă la meciul F.C.V. Farul Constanța - C.S. Universitatea Craiova!
  • TIMPUL * Cenaclul Elitelor - VIOREL DINESCU