Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
Reacția clubului Farul după procesul câștigat cu UEFA

Reacția clubului Farul după procesul câștigat cu UEFA(179)

Farul Constanța a reacționat după ce a câștigat procesul la TAS cu UEFA.

„Așa cum am transmis în mod oficial de acum câteva luni de zile, clubul nostru a continuat demersul juridic referitor la dreptul de participare în competitiile europene. În cursul zilei de ieri am primit cu satisfacție Decizia Tribunalului Sportiv de la Lausanne (TAS) prin care se consfințește că Farul Constanța are dreptul de a solicita licența UEFA pentru participarea în competițiile europene din acest an", se arată într-un comunicat al constănțenilor.

Farul Constanţa a câştigat procesul la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne privind licenţa UEFA şi va putea primi dreptul de participare în cupele europene începând cu sezonul 2023-2024. TAS a anulat decizia Club Financial Control Body (CFCB) din cadrul UEFA, prin care grupării patronate de Gheorghe Hagi i se interzisese participarea în cupele europene, în cazul calificării, ca urmare a schimbării denumirii din „FC Viitorul” în „Farul Constanţa”. 

farulconstanta.com

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii