Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Noi locuri de parcare, în locul garajelor demolate.

Noi locuri de parcare, în locul garajelor demolate.(551)

Au început lucrările la o nouă parcare destinată riveranilor, situată pe strada Mircea Cel Batrân, în zona blocului F2, din cartierul Tomis II. Echipele Confort Urban efectuează lucrări de stabilizare a terenurilor eliberate de garaje. Se reabilitează trotuarele, se montează borduri noi iar suprafața carosabilă va fi recondiționată, atunci când vremea va permite aceste lucrări. Se vor turna două straturi de asfalt (binder și uzură), iar la final se vor aplica marcajele rutiere.

Până la sfârșitul anului, Primaria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, va construi alte noi parcări în diverse zone ale orașului.

Facem din nou apel către conducătorii auto să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna accesul utilajelor.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Ochii plâng a neputință
scris de Pompiliu Comşa
Sunt egoist. Plâng de mila mea. Nici nu ştiu cum fac pagina întâi când viaţa şi moartea scriu aceeaşi secundă. E târziu, e aproap(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • ROSTOCK - cel mai important accident naval din Deltă
  • TIMPUL * Cenaclul Elitelor - RODICA CERNEA
  • Corb la corb nu-și scoate ochii. Oare?
  • CONSTANȚA - ITALIA CEA MICĂ
  • Corupția și crima în bandă organizată la facultatea de Alimentație si Turism (AT), secția IMIT (Ingineria și Managementul din Industria Turismului) de la Universitatea Transilvania din Brașov