Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Forța Civică este împotriva împovărării fiscale a cetățenilor Constanței

Forța Civică este împotriva împovărării fiscale a cetățenilor Constanței(1010)

Serviciul Public de Impozite şi Taxe (SPIT) a făcut public proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2014. Astfel, potrivit proiectului publicat de reprezentanții Primăriei Constanța, creşte valoarea impozabilă pe metru pătrat de suprafaţă construită desfăşurată la clădiri şi alte construcţii.

Reprezentanții Forței Civice, Organizatia Județeană Constanța constată că genocidul fiscal, pornit de guvernarea USL împotriva cetățenilor acestei țări, a depășit cu mult limita suportabilității românilor.
Ei susțin că investitorii străini au lansat un atac dur împotriva guvernului Ponta caracterizând creșterea taxelor și impozitelor ca măsuri fără precedent în ultimii 20 de ani. Măsuri care, de altfel, vor duce la compromiterea totală a investițiilor străine în economia românească. În opinia lor, majorarea taxelor și impozitelor va duce la creșterea evaziunii fiscale și la diminuarea drastică a locurilor de muncă.

„Incapacitatea guvernului Ponta de a aduce valoare adăugată economiei României se contureaza a fi o incapacitate nativă, apărută în același timp cu nașterea dezastruoasei guvernări USL.Acest genocid fiscal urmează să fie aplicat și împotriva cetățenilor Constanței de către primarul Radu Mazăre, acesta din urmă înțelegând să majoreze taxele și impozitele locale cu aproximativ 20% prin proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2014. În lipsa oricăror investiții productive în orașul nostru, creșterea taxelor și impozitelor de către primarul Mazăre nu va duce decât la stagnarea și chiar dispariția oricărei perspective de dezvoltare economică, ceea ce negreșit va duce la închiderea activităților economice desfășurate cu dificultate si în prezent de către întreprinzători. De observat este faptul că, de la începutul mandatelor primarului Mazăre, acesta nu a avut nici o inițiativă de a dezvolta economia orașului nostru. Ba dimpotrivă, a favorizat și a alimentat sărăcia și teroarea fiscală, pentru a putea controla populația urbei conduse de el și pentru a descuraja orice inițiativă privată. Forța Civica este împotriva împovărarii fiscale a cetățenilor Constanței și il asigură pe primarul Mazăre că, majorand taxele și impozitele, nu va strânge mai mulți bani la bugetul local , ci dimpotrivă mai puțini, întrucat taxarea populației a depășit logica economică a punctului maxim de colectare. Solicităm constănțenilor să nu fie de acord cu majorarea impozitelor și taxelor locale de către primarul Mazăre și să-și manifeste cât mai urgent acest dezacord, comunicându-l în scris către SPIT Constanța”, susțin cei de la Forța Civică într-un comunicat de presă.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ROMÂNA DE TRANZIȚIE
scris de Magda Ursache
De la Ion Papuc știu (Omul Politic, Ed. Grinta, Cluj-Napoca, 2023) că președintele Franței, Georges Pompidou, în spital, cu moartea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii