Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Trecere de pietoni cu scuar pe strada Soveja, în dreptul intersecției cu Intrarea Ion Alexandrescu

Trecere de pietoni cu scuar pe strada Soveja, în dreptul intersecției cu Intrarea Ion Alexandrescu(1216)

Pentru a crește siguranța participanților la trafic, Primăria Municipiului Constanța va amenaja un scuar median la trecerea de pietoni situată pe strada Soveja, în dreptul intersecției cu Intrarea Ion Alexandrescu. Lucrările vor începe sâmbătă, 04 martie.

Stratul de covor asfaltic va fi decopertat în vederea construirii scuarului median și se vor monta bordurile care vor delimita suprafața pietonală. În zona axului drumului va fi amplasat refugiul protejat de garduri care le oferă posibilitatea pietonilor să ajungă la mijlocul șoselei și să se asigure din nou, pentru a putea traversa în continuare. După finalizarea lucrărilor de asfaltare, se vor aplica marcajele transversale și vor fi amplasate indicatoarele rutiere.

Măsura a fost adoptată de Comisia de Circulație în urma solicitărilor primite de la cetățenii care locuiesc în zonă, fiind avizată de Poliția Rutieră.

Participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră!  

OMD MAMAIA CONSTANTA

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Vergile, nu te dai și tu în roată?
scris de Radu Vladimirescu
De 1 decembrie, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, din vila sa de la Eforie, le-a făcut constănțenilor două cadouri pe c(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii