Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Trecere de pietoni cu scuar pe strada Soveja, în dreptul intersecției cu Intrarea Ion Alexandrescu

Trecere de pietoni cu scuar pe strada Soveja, în dreptul intersecției cu Intrarea Ion Alexandrescu(1039)

Pentru a crește siguranța participanților la trafic, Primăria Municipiului Constanța va amenaja un scuar median la trecerea de pietoni situată pe strada Soveja, în dreptul intersecției cu Intrarea Ion Alexandrescu. Lucrările vor începe sâmbătă, 04 martie.

Stratul de covor asfaltic va fi decopertat în vederea construirii scuarului median și se vor monta bordurile care vor delimita suprafața pietonală. În zona axului drumului va fi amplasat refugiul protejat de garduri care le oferă posibilitatea pietonilor să ajungă la mijlocul șoselei și să se asigure din nou, pentru a putea traversa în continuare. După finalizarea lucrărilor de asfaltare, se vor aplica marcajele transversale și vor fi amplasate indicatoarele rutiere.

Măsura a fost adoptată de Comisia de Circulație în urma solicitărilor primite de la cetățenii care locuiesc în zonă, fiind avizată de Poliția Rutieră.

Participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră!  

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PAROLE, PAROLE, PAROLE
scris de Pompiliu Comşa
PAMFLETE PE GAURA CHEII E groasă rău prin lume, dar noi pozăm în mutanți sălbatici conduși doar de ură, bolnavi de mârl(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • Corb la corb nu-și scoate ochii. Oare?
  • CONSTANȚA - ITALIA CEA MICĂ
  • Corupția și crima în bandă organizată la facultatea de Alimentație si Turism (AT), secția IMIT (Ingineria și Managementul din Industria Turismului) de la Universitatea Transilvania din Brașov
  • Tânăr depistat cu materiale pirotehnice în lenjeria intimă la meciul F.C.V. Farul Constanța - C.S. Universitatea Craiova!
  • TIMPUL * Cenaclul Elitelor - VIOREL DINESCU