Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Tesla Motors va înceta încărcarea gratuită la stațiile rapide Superchargers pentru mașinile sale din România

Tesla Motors va înceta încărcarea gratuită la stațiile rapide Superchargers pentru mașinile sale din România(594)

Compania a deschis primele astfel de stații în țară în aprilie 2021, dar de acum încolo va fi nevoie de o plată per kWh/oră în timpul încărcării. Această schimbare vine în încercarea de a-i încuraja pe șoferi să elibereze stația imediat ce mașina s-a încărcat.

Există aproximativ 1.500 de mașini Tesla în România, iar compania are stații Supercharger în București, Constanța, Pitești, Cluj, Sibiu și Timișoara. Tarifele de încărcare variază în funcție de locație și sunt actualizate în mod regulat. Se așteaptă ca tariful în România să fie de aproximativ 2,5 lei/kWh.

Pentru a asigura utilizarea eficientă a stațiilor de încărcare și a descuraja lăsatul mașinii prea mult timp în priză, va exista o taxă de inactivitate. Taxele de inactivitate sunt percepute atunci când un vehicul Tesla ocupă o stație atunci când locația Supercharger este ocupată în proporție de cel puțin 50% și după ce sesiunea de încărcare a fost finalizată de 5 minute sau mai mult. Taxele de inactivitate se dublează atunci când stația este ocupată în proporție de 100%. În România, taxa de inactivitate va fi de 2.5 lei/minut și de 5 lei/minut, în cazul în care stația este ocupată în proporție de 100%.

Tesla speră că în viitorul apropiat mașinile sale se vor muta singure de la stațiile de încărcare după finalizarea încărcării, îmbunătățind astfel eficiența rețelei și experiența clienților. Până atunci, compania îi îndeamnă pe șoferi să elibereze stația imediat ce mașina s-a încărcat, pentru a facilita încărcarea altor vehicule.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PAROLE, PAROLE, PAROLE
scris de Pompiliu Comşa
PAMFLETE PE GAURA CHEII E groasă rău prin lume, dar noi pozăm în mutanți sălbatici conduși doar de ură, bolnavi de mârl(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • Corb la corb nu-și scoate ochii. Oare?
  • CONSTANȚA - ITALIA CEA MICĂ
  • Corupția și crima în bandă organizată la facultatea de Alimentație si Turism (AT), secția IMIT (Ingineria și Managementul din Industria Turismului) de la Universitatea Transilvania din Brașov
  • Tânăr depistat cu materiale pirotehnice în lenjeria intimă la meciul F.C.V. Farul Constanța - C.S. Universitatea Craiova!
  • TIMPUL * Cenaclul Elitelor - VIOREL DINESCU