Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
Juniorii CS Medgidia au învins cu 46-36 pe CSS Târgoviște!

Juniorii CS Medgidia au învins cu 46-36 pe CSS Târgoviște!(285)

🔥Victoriee!

🌟Juniorii au învins cu 46-36 pe CSS Târgoviște, la capătul unei partide în care au arătat multă valoare și siguranță la semicerc.

🗣️“Am avut un meci bun și ne-am îndeplinit obiectivul de astăzi. Am reușit să câștigăm la o diferență considerabilă. Fiecare gol contează, iar noi acest lucru ne dorim. Să ne îmbunătățim mereu jocul.”, a spus Ionuț Deli-Iorga, antrenorul CS Medgidia, după fluierul final.

🗣️Băieții noștri se află la turneul semifinal, în Grupa a doua Valoare, alături de CS Dinamo București, CSM Constanța, CSM București, CSS Focșani și CS Orășenesc Mizil.

🤍💙#CSMedgidia #OMareFamilie #FRH 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

FERMA ANIMALELOR
scris de Pompiliu Comşa
De foarte multe ori v-am spus că suntem sclavi în propria ţară. E vina noastră sau a altora, naiba mai ştie. Prostia însă e reparti(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • Corb la corb nu-și scoate ochii. Oare?
  • CONSTANȚA - ITALIA CEA MICĂ
  • Corupția și crima în bandă organizată la facultatea de Alimentație si Turism (AT), secția IMIT (Ingineria și Managementul din Industria Turismului) de la Universitatea Transilvania din Brașov
  • Tânăr depistat cu materiale pirotehnice în lenjeria intimă la meciul F.C.V. Farul Constanța - C.S. Universitatea Craiova!
  • TIMPUL * Cenaclul Elitelor - VIOREL DINESCU