Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
Politica Externa
Probleme cu dragarea! Nu se pot face măsurători în Deltă fără acordul armatei ucrainene!

Probleme cu dragarea! Nu se pot face măsurători în Deltă fără acordul armatei ucrainene!(95)

Scandalul legat de lucrările de dragare făcute de ucraineni pe canalul Bâstroe capătă noi nuanțe. La Ministerul Transporturilor din România a avut loc o întâlnire între specialiștii din Ucraina și cei din România.

Conform surselor noastre, specialiștii din Ucraina s-au dovedit extrem de deschiși și au pus la dispoziția autorităților din România toate datele cerute.

Discuția s-a complicat puțin, în momentul în care partea română a cerut să le fie permis accesul pe teritoriul Ucrainei pentru măsurători. Civilii din Ucraina au spus că este război și este nevoie de acordul armatei pentru o astfel de operațiune.

Totul a rămas în aer, iar România așteaptă un răspuns din partea armatei Ucrainei pentru a putea intra pe Bâstroe.

Ucrainenii vor vorbi cu armata și frontiera pentru asigurarea protecției. Următoarea sedință între ministerele Transporturilor din cele două țări o sa fie zilele următoare.

Nu a scăzut nivelul apei în Delta Dunării

Specialiștii de la Apele Române au efectuat măsurători în Delta Dunării, dar și pe canalul Bâstroe și au constatat faptul că debitul apei nu a scăzut remarcabil în perioada 2017-2023.

Cei de la Apele Române arată faptul că s-au produs doar fenomene de eroziune în zonele cu pante line. La adâncimile maxime nu s-au produs reduceri ale debitului pe canalele Dunării.

www.stiripesurse.ro

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PAROLE, PAROLE, PAROLE
scris de Pompiliu Comşa
PAMFLETE PE GAURA CHEII E groasă rău prin lume, dar noi pozăm în mutanți sălbatici conduși doar de ură, bolnavi de mârl(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • Corb la corb nu-și scoate ochii. Oare?
  • CONSTANȚA - ITALIA CEA MICĂ
  • Corupția și crima în bandă organizată la facultatea de Alimentație si Turism (AT), secția IMIT (Ingineria și Managementul din Industria Turismului) de la Universitatea Transilvania din Brașov
  • Tânăr depistat cu materiale pirotehnice în lenjeria intimă la meciul F.C.V. Farul Constanța - C.S. Universitatea Craiova!
  • TIMPUL * Cenaclul Elitelor - VIOREL DINESCU