Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Atenție, șoferi! Încep lucrările de asfaltare a carosabilului pe strada Duiliu Zamfirescu din cartierul Anadalchioi

Atenție, șoferi! Încep lucrările de asfaltare a carosabilului pe strada Duiliu Zamfirescu din cartierul Anadalchioi(107)

Echipele Confort Urban intervin cu utilaje pentru turnarea straturilor de asfalt pe strada Duiliu Zamfirescu, tronsonul cuprins între strada Bogdan Petriceicu Hașdeu și strada Semănătorului.

Pentru buna desfășurare a lucrărilor, traficul rutier va fi restricționat total mâine, 08 martie, în intervalul orar 08:00-16:00 pe sectorul delimitat de strada Ion Tăutu și strada Bogdan Petriceicu Hașdeu. Joi, 09 martie, și vineri, 10 martie, va continua asfaltarea carosabilului și vor fi instituite aceleași restricții de trafic rutier pe tronsonul delimitat de străzile Semănătorului și Ion Tăutu.


Facem din nou apel către către conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PAROLE, PAROLE, PAROLE
scris de Pompiliu Comşa
PAMFLETE PE GAURA CHEII E groasă rău prin lume, dar noi pozăm în mutanți sălbatici conduși doar de ură, bolnavi de mârl(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • Corb la corb nu-și scoate ochii. Oare?
  • CONSTANȚA - ITALIA CEA MICĂ
  • Corupția și crima în bandă organizată la facultatea de Alimentație si Turism (AT), secția IMIT (Ingineria și Managementul din Industria Turismului) de la Universitatea Transilvania din Brașov
  • Tânăr depistat cu materiale pirotehnice în lenjeria intimă la meciul F.C.V. Farul Constanța - C.S. Universitatea Craiova!
  • TIMPUL * Cenaclul Elitelor - VIOREL DINESCU