Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Atenție, șoferi! Încep lucrările de asfaltare a carosabilului pe strada Duiliu Zamfirescu din cartierul Anadalchioi

Atenție, șoferi! Încep lucrările de asfaltare a carosabilului pe strada Duiliu Zamfirescu din cartierul Anadalchioi(280)

Echipele Confort Urban intervin cu utilaje pentru turnarea straturilor de asfalt pe strada Duiliu Zamfirescu, tronsonul cuprins între strada Bogdan Petriceicu Hașdeu și strada Semănătorului.

Pentru buna desfășurare a lucrărilor, traficul rutier va fi restricționat total mâine, 08 martie, în intervalul orar 08:00-16:00 pe sectorul delimitat de strada Ion Tăutu și strada Bogdan Petriceicu Hașdeu. Joi, 09 martie, și vineri, 10 martie, va continua asfaltarea carosabilului și vor fi instituite aceleași restricții de trafic rutier pe tronsonul delimitat de străzile Semănătorului și Ion Tăutu.


Facem din nou apel către către conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări.

OMD MAMAIA CONSTANTA

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Mărirea și prăbușirea lui Florin Cîțu
scris de Radu Vladimirescu
Îl mai țineți minte pe Florin Cîțu, cel care din postura de postac pe Facebook a bifat în doar trei ani de zile funcțiile de ministr(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii