Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
O nouă trecere de pietoni cu scuar a fost amenajată pe strada Soveja

O nouă trecere de pietoni cu scuar a fost amenajată pe strada Soveja(250)

În urma solicitărilor primite de la cetățenii care locuiesc și tranzitează zona, Primaria Municipiului Constanța a finalizat lucrările de amenajare a scuarului median la trecerea de pietoni situată pe strada Soveja, în dreptul intersecției cu Intrarea Ion Alexandrescu.

La acest moment, trecere de pietoni cu scuar median este cea mai sigură metodă ce se poate pune în practică pentru siguranța participanţilor la trafic.

Stratul de covor asfaltic a fost decopertat și s-a construit scuarul median. Totodată, au fost montate bordurile care delimitează suprafața pietonală. În zona axului drumului a fost amplasat refugiul protejat de garduri care le oferă posibilitatea pietonilor să ajungă la mijlocul șoselei și să se asigure din nou, pentru a putea traversa în continuare.

La finalul lucrărilor de asfaltare, au fost aplicate marcajele transversale executate cu material bicomponent și au fi amplasate indicatoarele rutiere iluminate intermitent pe timpul nopții sau când condițiile meteorologice sunt neprielnice.

Participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră!

OMD MAMAIA CONSTANTA

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Vergile, nu te dai și tu în roată?
scris de Radu Vladimirescu
De 1 decembrie, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, din vila sa de la Eforie, le-a făcut constănțenilor două cadouri pe c(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii