Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
O nouă trecere de pietoni cu scuar a fost amenajată pe strada Soveja

O nouă trecere de pietoni cu scuar a fost amenajată pe strada Soveja(99)

În urma solicitărilor primite de la cetățenii care locuiesc și tranzitează zona, Primaria Municipiului Constanța a finalizat lucrările de amenajare a scuarului median la trecerea de pietoni situată pe strada Soveja, în dreptul intersecției cu Intrarea Ion Alexandrescu.

La acest moment, trecere de pietoni cu scuar median este cea mai sigură metodă ce se poate pune în practică pentru siguranța participanţilor la trafic.

Stratul de covor asfaltic a fost decopertat și s-a construit scuarul median. Totodată, au fost montate bordurile care delimitează suprafața pietonală. În zona axului drumului a fost amplasat refugiul protejat de garduri care le oferă posibilitatea pietonilor să ajungă la mijlocul șoselei și să se asigure din nou, pentru a putea traversa în continuare.

La finalul lucrărilor de asfaltare, au fost aplicate marcajele transversale executate cu material bicomponent și au fi amplasate indicatoarele rutiere iluminate intermitent pe timpul nopții sau când condițiile meteorologice sunt neprielnice.

Participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PAROLE, PAROLE, PAROLE
scris de Pompiliu Comşa
PAMFLETE PE GAURA CHEII E groasă rău prin lume, dar noi pozăm în mutanți sălbatici conduși doar de ură, bolnavi de mârl(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • Corb la corb nu-și scoate ochii. Oare?
  • CONSTANȚA - ITALIA CEA MICĂ
  • Corupția și crima în bandă organizată la facultatea de Alimentație si Turism (AT), secția IMIT (Ingineria și Managementul din Industria Turismului) de la Universitatea Transilvania din Brașov
  • Tânăr depistat cu materiale pirotehnice în lenjeria intimă la meciul F.C.V. Farul Constanța - C.S. Universitatea Craiova!
  • TIMPUL * Cenaclul Elitelor - VIOREL DINESCU