Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
O nouă trecere de pietoni cu scuar a fost amenajată pe strada Soveja

O nouă trecere de pietoni cu scuar a fost amenajată pe strada Soveja(275)

În urma solicitărilor primite de la cetățenii care locuiesc și tranzitează zona, Primaria Municipiului Constanța a finalizat lucrările de amenajare a scuarului median la trecerea de pietoni situată pe strada Soveja, în dreptul intersecției cu Intrarea Ion Alexandrescu.

La acest moment, trecere de pietoni cu scuar median este cea mai sigură metodă ce se poate pune în practică pentru siguranța participanţilor la trafic.

Stratul de covor asfaltic a fost decopertat și s-a construit scuarul median. Totodată, au fost montate bordurile care delimitează suprafața pietonală. În zona axului drumului a fost amplasat refugiul protejat de garduri care le oferă posibilitatea pietonilor să ajungă la mijlocul șoselei și să se asigure din nou, pentru a putea traversa în continuare.

La finalul lucrărilor de asfaltare, au fost aplicate marcajele transversale executate cu material bicomponent și au fi amplasate indicatoarele rutiere iluminate intermitent pe timpul nopții sau când condițiile meteorologice sunt neprielnice.

Participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră!

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
Mohammad Murad Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

Mihai Lupu - DECISIV în spargerea valului lui Mitroi
scris de Pompiliu Comşa
Mare e grădina lui Dumnezeu, spuneam pe timpuri. Parafrazând, putem afirma azi că mare e grădina politicii, inclusiv a celei dobrogene.(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii