Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Atenție, șoferi! Încep lucrările de asfaltare a carosabilului pe strada Celulozei din zona Industrială

Atenție, șoferi! Încep lucrările de asfaltare a carosabilului pe strada Celulozei din zona Industrială(96)

Echipele Confort Urban vor interveni mâine cu utilaje pentru așternerea stratului de asfalt la nivelul carosabilului pe strada Celulozei, tronsonul cuprins între fabrica de celuloză și bulevardul Aurel Vlaicu.

Pentru buna desfășurare a lucrărilor, traficul rutier va fi restricționat total, în intervalul orar 08:00-16:00.

Săptămâna viitoare, de luni până miercuri, va continua procesul de asfaltare a carosabilului și vor fi instituite restricții parțiale de trafic rutier. Circulația autovehiculelor se va desfășura alternativ pe câte un sens de mers.

Facem din nou apel către către conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

FERMA ANIMALELOR
scris de Pompiliu Comşa
De foarte multe ori v-am spus că suntem sclavi în propria ţară. E vina noastră sau a altora, naiba mai ştie. Prostia însă e reparti(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • Corb la corb nu-și scoate ochii. Oare?
  • CONSTANȚA - ITALIA CEA MICĂ
  • Corupția și crima în bandă organizată la facultatea de Alimentație si Turism (AT), secția IMIT (Ingineria și Managementul din Industria Turismului) de la Universitatea Transilvania din Brașov
  • Tânăr depistat cu materiale pirotehnice în lenjeria intimă la meciul F.C.V. Farul Constanța - C.S. Universitatea Craiova!
  • TIMPUL * Cenaclul Elitelor - VIOREL DINESCU