Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
ANUNȚ PUBLIC - privind demararea investigațiilor de teren pentru realizarea nodului rutier Peștera

ANUNȚ PUBLIC - privind demararea investigațiilor de teren pentru realizarea nodului rutier Peștera(609)

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., în calitate de beneficiar al contractului nr. 92/57240/15.07.2022 privind Elaborarea Studiului de Prefezabilitate și a Studiului de Fezabilitate privind „Realizarea de noi noduri rutiere pe Autostrăzi” a inițiat demararea investigaţiilor de teren: măsurători topografice, studii geotehnice, studii arheologice, identificare şi curăţare teren de muniţii neexplodate, evaluare terenuri în vederea permiterii accesului pe proprietate pentru obiectivul de investiţie sus menţionat.

Precizăm că pentru realizarea acestor studii de teren, conform Legii nr.255/2010, privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică, articolul nr.16, proprietarii şi deţinătorii cu orice titlu ai imobilelor situate pe culoarul de studiu şi expropriere sunt obligați să permită accesul pentru realizarea investigațiilor de teren necesare pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate.

Având în vedere prevederile legislative, cetăţenii care deţin cu orice titlu imobile situate de-a lungul coridorului și în cadrul zonelor studiate, sunt rugați să permită accesul echipelor tehnice şi utilajelor acestora pentru efectuarea în bune condiții a măsurătorilor topografice, a studiilor geotehnice, a studiilor arheologice și a tuturor operațiunilor necesare studiului de fezabilitate – în conformitate cu prevederile Legii nr. 255/2010, articol nr.16.

Perioada de realizare a tuturor studiilor de teren este 13.03.2023 - 31.12.2023.

#Primăria Municipiului Medgidia

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PAROLE, PAROLE, PAROLE
scris de Pompiliu Comşa
PAMFLETE PE GAURA CHEII E groasă rău prin lume, dar noi pozăm în mutanți sălbatici conduși doar de ură, bolnavi de mârl(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • Corb la corb nu-și scoate ochii. Oare?
  • CONSTANȚA - ITALIA CEA MICĂ
  • Corupția și crima în bandă organizată la facultatea de Alimentație si Turism (AT), secția IMIT (Ingineria și Managementul din Industria Turismului) de la Universitatea Transilvania din Brașov
  • Tânăr depistat cu materiale pirotehnice în lenjeria intimă la meciul F.C.V. Farul Constanța - C.S. Universitatea Craiova!
  • TIMPUL * Cenaclul Elitelor - VIOREL DINESCU