Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
MICROBISTUL

MICROBISTUL(273)

* ȘTIRI DIN SPORT

 

 * Leo Messi (35 de ani) și-a stabilit viitorul. Argentinianul mai are contract cu PSG până în vară, când poate pleca gratis. În jurul viitorului argentinianului a planat incertitudinea și s-au speculat mai multe variante.Potrivit Mundo Deportivo, Messi are de gând să mai rămână cel puțin până în 2024 în Europa, astfel că respinge variante precum Statele Unite, Arabia Saudită sau Argentina, unde s-a spus că ar putea să revină la Newell's Old Boys. Deși s-a scris că își dorește să revină la Barcelona, impasul financiar în care se află clubul catalan îl face pe Messi să fie mai aproape de rămânerea la PSG, în ciuda eliminării din Liga Campionilor. Leo Messi a fost declarat în urmă cu câteva săptămâni jucătorul anului 2022 la Gala FIFA The Best.

 * 20 de arbtiri din România ar fi anchetați pentru că ar fi jucat la pariuri. Un nou caz grav în fotbalul românesc, care are legătură cu pariurile, a ieșit la iveală. După cazul lui Florin Achim (27 de ani), fotbalistul dat afară de la Petrolul după ce a apărut informația că a pariat sume mari de bani pe meciurile echipei la care juca și că ar avea legături cu un clan interlop, un alt caz grav a ieșit la iveală. Potrivit gsp.ro, nu mai puțin de 20 de arbitri ar fi anchetați de către Departamentul de Integritate al FRF pentru că au încălcat regulamentele interne și internaționale și au jucat la pariuri.

 * Ește vorba despre arbitri din Liga 2 și Liga 3. „Vorbim de arbitri care fac parte din loturile pentru Liga 2 și Liga 3! S-a început procedura de anchetare a acestora”, susține sursa citată. Răzvan Burleanu, președintele FRF, a anunțat, joi, că Departamentul de Integritate anchetează mai multe cazuri suspecte de pariuri sportive, însă nu a dat numele celor implicați. „Toate anchetele care au fost în desfăşurare până acum confirmă faptul că ne interesează să avem un fotbal marcat de integritate. Departamentul de integritate anchetează foarte multe cazuri la nivelul fotbalului. Din păcate, nu vă putem împărtăşi care sunt cazurile şi în ce faze de derulare se află. În cele mai multe dintre cazuri există o colaborare cu organele statului. În cele mai multe cazuri am beneficiat de sprijinul autorităţilor statului, pentru că şi resursele sunt cu totul altele”, a declarat Burleanu, conform sursei citate.

* Olimpiu Moruțan, 23 d ani, pe lista unui club de tradiție din Europa: Ce echipă îl vrea Moruțan, fostul fotbalist de la FCSB, are un sezon foarte bun la Pisa, în Serie B, unde a fost împrumutat de Galatasaray și a intrat în atenția unui club de tradiție din Europa. Potrivit rangersnews.uk, Olimpiu Moruțan este pe "radarul" lui Rangers, echipă care îl vrea și pe Darius Olaru și îl are deja pe Ianis Hagi. Prețul pentru care poate fi transferat Moruțan de la Galatasaray, 5,5 milioane de euro, este atrăgător pentru scoțieni, mai scrie sursa citată.

Turcii au anunțat în urmă cu câteva săptămâni că dacă Pisa și Galatasaray nu se înțeleg asupra prețului de transfer al lui Moruțan, atunci italienii vor căuta un alt cumpărător pentru fotbalistul român.„În primul rând: Gigi Becali este cunoscut ca fiind un patron care exagerează mult. L-a comparat pe Florinel Coman cu Neymar. Despre Octavian Popescu, o ţintă a lui Everton, a spus că-i aminteşte de Cristiano Ronaldo. L-a evaluat la 150 de milioane de euro. Despre Olimpiu Moruţan a spus că este un jucător extrem de talentat. Tehnic şi rapid, şi se aseamănă cu Lionel Messi. Aşa că evaluarea lui Gigi Becali nu poate fi luată în serios. Poate nu se poate compara cu Messi. Dar Moruţan ar putea fi o soluţie pentru a reduce diferența creată între Rangers şi rivalii de la Celtic, în Scoția”, au scris cei de la rangersnews.uk. Olimpiu Moruțan a marcat de șase ori și a livrat șapte pase de gol în 27 de meciuri (1.804 minute) jucate în toate competițiile sezonului cu Pisa.

* Sorana Cîrstea s-a calificat în turul doi la Indian Wells Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea s-a calificat în runda a doua a turneului WTA 1.000 de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 8,8 milioane de dolari, după ce a învins-o, joi, pe australianca Kimberly Birrell cu 6-3, 6-2. Cîrstea (32 ani, 83 WTA) a obţinut victoria după o oră şi 20 de minute, la primul său duel cu Birrell (24 ani, 115 WTA). Românca a fost net superioară adversarei sale, care reuşit să câştige doar 9 puncte cu primul serviciu. Cîrstea şi-a asigurat un cec de 30.885 de dolari şi 35 de puncte WTA. În turul al doilea, Sorana Cîrstea o va înfrunta pe americanca Madison Keys (28 ani, 20 WTA), cap de serie numărul 19, care nu a evoluat în prima rundă. Singurul duel direct s-a încheiat cu victoria româncei, în 2019, în primul tur la Madrid, cu 4-6, 6-4, 6-1.

 

Selecția informațiilor: Pompiliu Comșa

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii