Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
*Panterele* au repurtat o victorie meritată, învingând echipa CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu!

*Panterele* au repurtat o victorie meritată, învingând echipa CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu!(113)

💥CS Medgidia a învins-o în penultima etapă din turul play-offului pe CSU C-tin Brâncuși Târgu Jiu, cu scorul de 49-33.

🗣️Antrenorii au stat cu sufletul la gură, după ce în prima repriza, băieții noștri și-au găsit mai greu ritmul, deși au intrat la vestiare, în avantaj, scor 20-18. Pauza le-a fost un sfeștnic bun “panterelor”, care au reușit să se desprindă de formația din Oltenia și să încheie partida cu 49-33.

🗣️“După discuția avută la pauză, băieții au reușit să vină in a doua repriză cu un suflu nou, cu dorință de victorie, cu dorință de a fructifica fiecare minge. Avem o săptămână grea și trebuie neaparat să urcăm în clasamentul acestui play-off.”, a spus Ionuț Deli-Iorga, la finalul partidei.

📆CS Medgidia va juca joi, 16 martie, ultima etapă din turul play-off la Iași, iar duminică, va reveni acasă, pentru prima etapă din retur, cu CS Reșița.

⚫🔵 #Panterele #CSMedgidia #Handbal #FRH #DiviziaA 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

FERMA ANIMALELOR
scris de Pompiliu Comşa
De foarte multe ori v-am spus că suntem sclavi în propria ţară. E vina noastră sau a altora, naiba mai ştie. Prostia însă e reparti(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • Corb la corb nu-și scoate ochii. Oare?
  • CONSTANȚA - ITALIA CEA MICĂ
  • Corupția și crima în bandă organizată la facultatea de Alimentație si Turism (AT), secția IMIT (Ingineria și Managementul din Industria Turismului) de la Universitatea Transilvania din Brașov
  • Tânăr depistat cu materiale pirotehnice în lenjeria intimă la meciul F.C.V. Farul Constanța - C.S. Universitatea Craiova!
  • TIMPUL * Cenaclul Elitelor - VIOREL DINESCU