Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie
Sunteți invitați SPRE NORD, un thriller psihologic, o proiecție specială la Constanța!

Sunteți invitați SPRE NORD, un thriller psihologic, o proiecție specială la Constanța!(97)

Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada, are deosebita plăcere de a vă invita la proiecția de gală a filmului „SPRE NORD”, în regia lui Mihai Mincan la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret ”Jean Constantin”.

Proiecția va avea loc vineri, 17 martie ora 18:00, în aceeași zi în care pelicula „Spre Nord” va avea premiera în România!

După o premieră mondială la Biennale di Veneția 2022, unde câștigă premiul criticii - Bisato D’Oro pentru Cel Mai Bun Film -, cu un tur prin competițiile internaționale la renumite festivaluri din Europa (ex. Ghent, Salonic), și o premieră națională sold out la Les Filmes de Cannes a Bucarest - unde a câștigat Premiul Publicului, filmul ajunge în cinematografele din țară începând cu 17 martie.

Spre Nord vine cu o echipă de top în post-producție, departamentele de sunet și muzică originală reunindu-i pe Marius Leftărache, Alessandro Cortini (trupa Nine Inch Nails) și câștigătorul premiului Oscar pentru Cel Mai Bun Sunet la Sound Of Metal (2021) - Nicolas Becker.

Astfel, filmul Spre Nord propune spectatorilor un unghi nou și anume, un thriller psihologic care garantează o adevărată experiență cinematografică în care sunetul și muzica completează imaginea, jocul actoricesc și construiește mood-ul întregului film.

Spre Nord se află printre puținele filme românești care aduc în fața publicului o producție complexă de la creație, până la - mai ales - execuție:

 - inspirat din fapte reale - chasing American Dream în anii ‘90
 - coproducție europeană între 5 țări
 - cast internațional (Filipine, Taiwan, Franța, Bulgaria)
 - locații de filmare inedite, național și internațional - nave de transport containere maritime - filmat în România, Grecia și Oceanul Atlantic
 - echipă formată din profesioniști din toate țările co-producătoare & beyond
 - dialoguri în peste 5 limbi (engleză, tagalog, spaniolă, română, bulgară, mandarină)

Biletele se găsesc pe site-ul oficial www.centruljeanconstantin.ro sau în linkul evenimentului de pe pagina de facebook a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret ”Jean Constantin”

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PAROLE, PAROLE, PAROLE
scris de Pompiliu Comşa
PAMFLETE PE GAURA CHEII E groasă rău prin lume, dar noi pozăm în mutanți sălbatici conduși doar de ură, bolnavi de mârl(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • Corb la corb nu-și scoate ochii. Oare?
  • CONSTANȚA - ITALIA CEA MICĂ
  • Corupția și crima în bandă organizată la facultatea de Alimentație si Turism (AT), secția IMIT (Ingineria și Managementul din Industria Turismului) de la Universitatea Transilvania din Brașov
  • Tânăr depistat cu materiale pirotehnice în lenjeria intimă la meciul F.C.V. Farul Constanța - C.S. Universitatea Craiova!
  • TIMPUL * Cenaclul Elitelor - VIOREL DINESCU