Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Atenție, șoferi! Încep lucrările de frezare a carosabilului pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea din cartierul Coiciu

Atenție, șoferi! Încep lucrările de frezare a carosabilului pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea din cartierul Coiciu(184)

Echipele Confort Urban intervin cu utilaje pentru decopertarea carosabilului pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, tronsonul cuprins între strada Merișor și strada Portiței.

Pentru buna desfășurare a lucrărilor, traficul rutier va fi restrictionat total, astăzi în intervalul orar 11:00-16:00.

Joi, 16 martie și vineri, 17 martie, va continua procesul de decopertare a carosabilului și vor fi instituite aceleași restricții de trafic rutier.

Facem din nou apel la conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări.

  

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PAROLE, PAROLE, PAROLE
scris de Pompiliu Comşa
PAMFLETE PE GAURA CHEII E groasă rău prin lume, dar noi pozăm în mutanți sălbatici conduși doar de ură, bolnavi de mârl(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • Corb la corb nu-și scoate ochii. Oare?
  • CONSTANȚA - ITALIA CEA MICĂ
  • Corupția și crima în bandă organizată la facultatea de Alimentație si Turism (AT), secția IMIT (Ingineria și Managementul din Industria Turismului) de la Universitatea Transilvania din Brașov
  • Tânăr depistat cu materiale pirotehnice în lenjeria intimă la meciul F.C.V. Farul Constanța - C.S. Universitatea Craiova!
  • TIMPUL * Cenaclul Elitelor - VIOREL DINESCU