Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie
Universitatea Ovidius din Constanța: Ședințe gratuite de pregătire pentru Bacalaureat, la Facultatea de Matematică și Informatică

Universitatea Ovidius din Constanța: Ședințe gratuite de pregătire pentru Bacalaureat, la Facultatea de Matematică și Informatică(223)

Facultatea de Matematică și Informatică (FMI) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC) organizează, în perioada 1.04.2023 - 3.06.2023, o serie de ședințe de pregătire pentru examenul de Bacalaureat 2023.

Lecțiile de matematică se vor desfășura la sediul facultății, Bd. Mamaia, nr. 124, în Biblioteca virtuală, în fiecare sâmbătă, între orele 11.00 - 13.00.

Elevii interesați să participe la aceste ședințe se pot înscrie utilizând următorul formular: https://bit.ly/PregatireBAC_2023.

De asemenea, cei care doresc să afle detalii suplimentare despre lecțiile de matematică pot accesa link-ul https://fmi.univ-ovidius.ro/wp-content/uploads/2023/03/Program-pregatire-BAC-2023.pdf.

Ședințele de pregătire sunt gratuite, iar la finalizarea programului, elevii vor primi certificate de participare, acordate de Facultatea de Matematică și Informatică.

OMD MAMAIA CONSTANTA

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Vergile, nu te dai și tu în roată?
scris de Radu Vladimirescu
De 1 decembrie, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, din vila sa de la Eforie, le-a făcut constănțenilor două cadouri pe c(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii