Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
Politica Externa
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Analiză politică DESPRE IMIGRANȚI

Analiză politică DESPRE IMIGRANȚI(348)

În orice altă epocă istorică, imigranții musulmani ce năvălesc în Europa ar fi fost văzuți ca ceea ce sunt cu adevărat: invadatori veniți să îi înlocuiască pe europeni și să distrugă acest spațiu cultural. Iar în alte vremuri ar fi fost întâmpinați de armate gata să apere continentul de adepții unei religii fanatice.

Dar trăim niște timpuri dominate de marxism cultural, o ideologie ce îndeamnă la ură împotriva națiunilor europene și la deschiderea granițelor în fața hoardelor de non-europeni violenți, totul sub pretextul că ar fi refugiați.

Politicienii sunt fie partizanii unor interese anti-creștine și anti europene, fie sunt ignoranți și impotenți în fața catastrofei demografice ce amenință să distrugă popoarele europene. România este condusă de niște politicieni slabi, cu mentalitate de slugă, de niște oameni corupți ce nu pot, sau nu doresc, să se opună imigrației.

Până în prezent România nu era o țintă pentru imigranți, nici acum nu se înghesuie ei să se stabilească aici. Evident, în Germania, Suedia sau Anglia ajutoarele sociale sunt mai mari, privilegiile mai multe, ONG-urile de stânga ce răspândesc ură împotriva celor ce nu îi vor sunt și ele mai puternice.

Dar să nu ne consolăm cu falsa speranță că situația va rămâne la fel și în viitor. Dacă nu va exista o reacție puternică din partea românilor împotriva imigrației, ne vom trezi și noi în câteva decenii cu comunități de arabi, pakistanezi, afgani și africani pe teritoriul României. Vor apărea și la noi ghetourile musulmane unde se va aplica legea sharia, femeile vor fi violate și bătute pe stradă, iar atentatele teroriste, crimele și infracțiunile vor fi caracteristice acestor comunități non-europene.

De ce cred că România nu va mai rămâne o țară de tranzit pentru imigranți? Pentru că Uniunea Europeană ne impune cote obligatorii de imigranți, așa-ziși refugiați. Și de ce ar rămâne aceștia aici? Cel mai bine a spus-o un politician german într-o emisiune: că își vor putea colecta ajutorul social doar din statele unde au fost repartizați. Astfel, indiferent de țara unde un imigrant va primi cazare, acesta va încasa aceeași sumă, câteva mii de euro!

Nu primesc aici doctorii și profesorii nici un sfert din banii ce îi vor primi musulmanii. Totul fără muncă și efort, pot sta acasă liniștiți, pe banii europenilor, să facă copii și să-i învețe să îi urască pe autohtoni.

Nu sunt un adept al oricărei teorii paranoice, dar e penibil să negăm că istoria nu a fost plină de conspirații. E tot mai clar că se urmărește înlocuirea europenilor cu populații din Asia și Africa. Conștienți sau nu de ceea ce fac, politicienii corupți din UE se fac responsabili de un genocid împotriva națiunilor europene. Mass-media ne vorbește de rasismul oamenilor ce nu suportă să-și vadă țara invadată.

Dar adevăratul rasism în ziua de astăzi e împotriva albilor, adevărata ură și intoleranță se manifestă împotriva civilizației creștine europene. Imigranții sunt încurajați să adopte asemenea sentimente de către incompetența politicienilor și propaganda neomarxistă îndreptată împotriva naționalismului.

Din cauza faptului că țările din Europa de est sunt mai puțin dezvoltate decât statele occidentale, imigranții au preferat să le evite. Acum situația s-a schimbat, nu mai contează nici măcar ce vor musulmanii care forțează granițele, căci UE ne impune în stil dictatorial să îi primim pe pământul nostru, în locul unde au murit zeci de mii de români pentru a apăra țara asta de islam.

Apoi, Turcia dorește să construiască la București o mega-moschee, ce se dorește a fi un important centru islamic pe continent. Având în vedere faptul că în capitală nu sunt atât de mulți musulmani încât să justifice o asemenea construcție megalomană, nu cred că e exagerat să tragem concluzia că moscheea se construiește cu scopul de a fi un magnet pentru islamiști și teroriști, poate chiar să îi determine să se mute în România.

Odată ce acest proiect anti-românesc va fi terminat, e posibil să urmeze alte asemenea structuri în Cluj, Timișoara, Iași sau chiar la noi acasă, la Constanța. Moscheea se ridică pe banii statului turc, dar terenul pe care se face a fost donat comunității musulmane de către Victor Ponta, același premier corupt ce se declară solidar cu ”refugiații” non-europeni ce au vandalizat totul în calea lor spre Germania și aruncau cu pietre în poliția maghiară când nu erau lăsați să treacă frontiera ilegal.

Ponta a mai avut tupeul și nesimțirea să-i acuze de șovinism pe români pentru că nu doresc să primească refugiați. Iohannis, la fel, s-a arătat a fi susținător al imigrației. Cu asemenea lideri Comisia Europeană poate să aducă câți imigranți vrea în România.

Soluția la această problemă e una clară și tranșantă: repatrierea tuturor non-europenilor în țările lor de origine. Astfel vor fi rezolvate o mulțime de probleme: nu vor mai fi tentați să-și riște viețile traversând Mediterana în bărci supra-aglomerate, nu se vor mai plânge că sunt discriminați în Europa (cu toate că au o mulțime de avantaje față de băștinași), nu vor mai avea loc atâtea infracțiuni și atentate teroriste.

Iar cel mai important: popoarele europene vor avea șansa să supraviețuiască, nu să dispară în urma unei crize demografice și să fie înlocuite de populații străine. Trebuie să menționez și faptul că în România s-au stabilit deja mii de imigranți non-europeni, printre ei o mulțime de musulmani. De ce nu au plecat aceștia în Occident încă? Pentru că și-au găsit aici locuri de muncă, și-au deschis afaceri, sau chiar au întemeiat familii mixte a căror copii nu mai sunt români. Deși ar fi dus-o mai bine în Franța sau Germania, au preferat România, căci e totuși mult mai bine decât în țările din lumea a treia. Chiar și câțiva imigranți sirieni, cazați recent de către autoritățile române într-o tabără din județul Timiș, au recunoscut asta, că e mult mai bine la noi decât în Siria.

De ce nu ar spune la fel și miile, apoi zecile și sutele de mii, de adepți ai islamului ce vor fi aduși aici de UE? Doar până la urmă numai din România își vor putea colecta ajutorul social și Bruxelles-ul va pune tot mai multă presiune pe politicienii români să le ofere condiții bune, adică exact cea ce nu primesc din partea statului românii săraci, cei ce chiar au nevoie de ajutor. Și să intrăm puțin în mintea celor ce totuși cred că nu vom avea probleme cu imigrația, că invadatorii vor face tot posibilul să fugă din România, chiar dacă UE îi aduce cu forța.

Să ne imaginăm Europa de vest peste 50, 60 sau 70 de ani. În acest timp zecilor de milioane de non-europeni, ce sunt deja stabiliți acolo, li se vor adăuga un număr colosal de imigranți. Iar în viitor familiile lor vor fi și mai numeroase datorită sporului natural pozitiv. Francezii, belgienii, olandezii, britanicii, suedezii sau germanii, vor fi o minoritate în propriile state. Dar nu o minoritate privilegiată, așa cum sunt astăzi musulmanii, ci un grup persecutat de către islamiștii aflați la putere.

Jihadul a triumfat în vest! Statele est-europene, printre care și România, vor rămâne probabil cu o populație majoritar europeană. Dar vom fi o țintă sigură pentru islamiști, iar atunci invadatorii nu vor mai fi niște bande înarmate cu pietre și bâte, ci o armată bine organizată.

Deci, mai devreme sau mai târziu, nu vom mai fi o țară de tranzit pentru imigranți, ci un loc unde vor dori să se stabilească și să fie stăpâni. Problemele ce afectează unele țări europene vor fi importate și în restul continentului. A rămâne indiferenți în fața acestei primejdii, a nu reacționa puternic cât încă se poate schimba ceva, înseamnă sinucidere.

Acum e un moment decisiv în istoria Europei și a României, felul în care ne vom comporta acum va determina dacă vom mai stăpâni acest pământ sau nu. Românii sute de ani au luptat cu semiluna, acum e rândul ”europenilor” sa dea din coate. Și să nu ne mai sâcâie că nu suntem dezvoltați. Că dezvoltarea lor s-a făcut în pace și pe jaf, iar românii au luptat și au muncit pământul lor. Și să-și ia rahatul acasă.

Știți care e problema în România ? Toată lumea, dar în special populația vârstnică a acestei țări prinde, fiind influențată de societate dar și de așa- zisele valori morale, un obicei puțin ciudat. Mă refer că toată lumea privește la televizor. Pentru asta au adus americanii armament greu în România, nu pentru Putin ! Deci, știau demult ce va urma.

Singura soluție, o reîntoarcere a Europei la Piața Comună și desființarea UE! NATO DA ! Uniunea Europeană NU !

 

Sursa www.napocanews.ro

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
Mohammad Murad Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

Mihai Lupu - DECISIV în spargerea valului lui Mitroi
scris de Pompiliu Comşa
Mare e grădina lui Dumnezeu, spuneam pe timpuri. Parafrazând, putem afirma azi că mare e grădina politicii, inclusiv a celei dobrogene.(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii