Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
Politica Externa
Mai multe site-uri israeliene, inclusiv site-ul Mossad, atacate de Ziua Națională

Mai multe site-uri israeliene, inclusiv site-ul Mossad, atacate de Ziua Națională(102)

Atacurile au vizat site-urile web ale postului public de televiziune KAN, ale băncilor, ale companiilor de telecomunicații și ale agențiilor guvernamentale, a relatat ziarul Maariv.

Un grup de hackeri care poartă numele de "Anonymous Sudan" a revendicat responsabilitatea pentru doborârea site-urilor web.

Atacurile cibernetice de marți au avut loc la o zi după ce același grup de hackeri a afirmat că a doborât site-urile web ale serviciului de informații israelian Mossad și ale Institutului Național de Asigurări.

Atacurile cibernetice au avut loc în contextul în care Israelul își comemorează ziua națională, care marchează crearea țării pe dărâmăturile Palestinei în 1948. Această zi este numită de palestinieni "Nakba", sau Catastrofă.

Site-urile israeliene sunt atacate cibernetic din când în când, în semn de solidaritate cu palestinienii, pe fondul tensiunilor tot mai mari din Cisiordania.

(stiripesurse.ro)

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Justiția a murit când a amuțit legea și a domnit tagma
scris de Pompiliu Comşa
Puteau fi profesioniști. Au ales să nu fie. Puteau să fie normali. Au ales să fie speciali. Puteau să țină cu țara asta. Au ales b(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii