Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Înființarea Asociației de Management al Destinației Județul Constanța, un pas important către dezvoltarea turismului în regiune

Înființarea Asociației de Management al Destinației Județul Constanța, un pas important către dezvoltarea turismului în regiune(98)

Proiectul de hotărâre privind aprobarea participării Judeţului Constanţa, în calitate de membru fondator, la înfiinţarea Asociaţiei “Organizaţia de Management al Destinaţiei Judeţul Constanţa” a fost supus astăzi dezbaterii publice.

Alături de președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, la eveniment au fost prezenți, în calitate de membri fondatori ai OMD, reprezentanți ai Primăriei Municipiului Constanța și ai CCINA, precum și alți factori implicați în promovarea turistică a județului Constanța.

💬 "Importanța creării unei entități integrate pentru gestionarea dezvoltării turismului și a serviciilor în județul nostru este crucială. Această asociație înseamnă organizare și eficiență, necesitând o cooperare deschisă între autoritățile locale, mediul de afaceri și societatea civilă. Oferă oportunități reale pentru a dezvolta și pune în valoare potențialul turistic, elementele patrimoniale care definesc județul Constanța și absolut tot ceea ce are mai bun de oferit acestă regiune.

Se întrevăd prespective favorabile pentru județul nostru și am încredere că odata cu definitivarea tuturor aspectelor legale ce țin de înființarea acestei structuri asociative, în cel mai scurt timp ni se vor alătura și OMD-urile locale, aflate în curs de înființare și avizare, dar și alte entități care pot și își doresc să contribuie la promovarea județului Constanța, ca destinație turistică. Acest OMD trebuie să devină funcțional și să își atingă obiectivul pentru care a fost creat. Modul în care îl constituim în prezent și statutul după care va opera sunt elemente definitorii pentru buna funcționare a acestei structuri”- Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Justiția a murit când a amuțit legea și a domnit tagma
scris de Pompiliu Comşa
Puteau fi profesioniști. Au ales să nu fie. Puteau să fie normali. Au ales să fie speciali. Puteau să țină cu țara asta. Au ales b(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii