Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Atenție, șoferi! Evitați să parcați pe bulevardul Mamaia, tronsonul cuprins între Pescărie și strada Soveja

Atenție, șoferi! Evitați să parcați pe bulevardul Mamaia, tronsonul cuprins între Pescărie și strada Soveja(173)

Echipele Confort Urban vor interveni joi și vineri cu utilaje pentru așternerea asfaltului în parcările adiacente bulevardului Mamaia, tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la Pescărie și intersecția cu strada Zorelelor și strada Soveja, pe sensul de mers dinspre stațiunea Mamaia spre Delfinariu.

Pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor va fi restricționată parțial joi, 25 mai și vineri, 26 mai, în intervalul orar 08:00-18:00.

Autovehiculele care vor circula dinspre stațiunea Mamaia spre Delfinariu, se vor deplasa pe o singură bandă de mers, acolo unde intervin utilajele de asfaltare a carosabilului.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. Rugăm conducătorii și proprietarii autovehiculelor să elibereze parcările de pe acest tronson pentru a facilita accesul utilajelor.

Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Justiția a murit când a amuțit legea și a domnit tagma
scris de Pompiliu Comşa
Puteau fi profesioniști. Au ales să nu fie. Puteau să fie normali. Au ales să fie speciali. Puteau să țină cu țara asta. Au ales b(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii