Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica

Puiu Haşotti îl acuză pe Mircea Geoană că stă ilegal şi imoral în vila RA-APPS(1118)

Liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti îl acuză public pe Mircea Geoană, ca fiind singurul vinovat pentru realegerea în funcţie a lui Traian Băsescu în 2009, solicitându-i să elibereze imediat vila RA-APPS pe care o ocupă în mod ilegal şi imoral.

Puiu Haşotti a reacţionat în acest fel la criticile aduse liberalilor de senatorul PSD, Mircea Geoană.

„Îl acuz public pe Mircea Geoană că este singurul vinovat că Traian Băsescu a câştigat alegerile în 2009. Pentru Mircea Geoană, recunoştinţa faţă de PNL care l-a susţinut necondiţionat în 2009 în turul doi al alegerilor prezidenţiale este cea mai grea povară. Mircea Geoană înainte de a moraliza pe cineva din politică ar trebuie să elibereze imediat vila RA-APPS pe care o ocupă în mod ilegal şi imoral”, a declarat Haşotti pentru Mediafax.

Senatorul PSD Mircea Geoană afirmă că liberalii ar trebui să meargă singuri în alegeri, şi nu alături de social-democraţi, pentru a-şi da seama de valoarea lor reală şi că „aceia care nu înţeleg să îşi respecte aliaţii de bună-credinţă nu merită respectul PSD”, iar acest lucru trebuie spus mai clar.

Senatorul PSD Mircea Geoană a participat, sâmbătă, la Buzău, la Forumul Naţional România Europeană 2014-2012. În discursul său, Geoană l-a atacat pe liderul PNL, Crin Antonescu, lăsând să se înţeleagă că acesta nu este recunoscător PSD pentru susţinerea de care beneficiază.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii