Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie
Opt proiecte și evenimente de anvergură calificate, un pas către frumusețea și tradiția culturală a județului!

Opt proiecte și evenimente de anvergură calificate, un pas către frumusețea și tradiția culturală a județului!(233)

În urma evaluării proiectelor sau evenimentelor culturale de interes public, depuse în vederea atribuirii contractelor de finanţare nerambursabilă din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, pe anul 2023, un număr de opt, din totalul de șaisprezece proiecte depuse, au îndeplinit criteriile de calificare.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a transmis în acest context, pe pagina de socializare:

”Județul Constanța are nevoie de cât mai multe proiecte culturale și evenimente de anvergură, care să devină o tradiţie și să repună această regiune pe harta celor mai atractive destinații turistice ale României. Astăzi, am semnat contractele de finanţare, în baza Legii 350/2005, pentru opt proiecte depuse de organizațiile non-guvernamentale din județ, din domeniul cultural, care au îndeplinit criteriile de calificare în urma evaluării. Valoarea totală a contribuției #CJC este de peste 3.700.000 de lei, sumă ce va ajunge la asociațiile declarate eligibile, pentru a susține proiecte și evenimente inedite, care vor anima fiecare colț al acestui județ și vor pune în valoare patrimoniul nostru cultural-istoric.

Începând din luna iulie și până la sfârșitul lunii noiembrie vor fi puse în scenă spectacole istorice organizate la Cetatea din #Adamclisi, Cetatea #Capidava și Parcul #Tăbăcărie din Constanța, concerte de muzică rock, o adevărată stagiune de teatru în mai multe localități ale județului, spectacole de dans popular în peste 10 localități și multe alte surprize.
Suportul meu este necondiţionat, încurajez şi susţin toate aceste proiecte, care, pe lângă aspectul cultural în sine, reprezintă imaginea judeţului #Constanţa. Felicitări și mult succes!„

#MihaiLupu #îmipasă 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii