Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Prefectul Bola, învins de primarul Vasile Delicoti

Prefectul Bola, învins de primarul Vasile Delicoti(1019)

Vasile Delicoti rămâne primarul localității Poarta Albă după ce magistrații de la Curtea de Apel Constanța au respins recursul formulat de Prefectura Constanța.


„După cum a fost motivat recursul depus de Prefectură și pentru că nu s-a respectat cadrul legal și legislația în vigoare, mă așteptam la această decizie.Este o decizie în favoarea localității. Deci, cel mai mult de câștigat din această decizie va avea localitatea, deoarece proiectele care sunt foarte importante pentru localitate, pe fonduri europene, vor merge înainte și sper să recuperăm timpul pierdut în vară, în perioada în care eu am fost demis”, a declarat Vasile Delicoti, primarul localității Poarta Albă.

În luna iunie, primarul Vasile Delicoti a primit ordinul de încetare al mandatului. Decizia fusese luată ca urmare a faptului că Delicoti nu a mai atacat în instanţă decizia ANI prin care era declarat incompatibil. Cu toate acestea, edilul din Poarta Albă considera că reprezentantul Guvernului în teritoriu, Eugen Bola, a comis un abuz în serviciu şi spunea că se va adresa instanţei de judecată, ceea ce a și făcut.


„Prefectul mă putea demite după şase luni. De atunci a trecut un an, ceea ce înseamnă că decizia prefectului este ilegală. Aş putea chiar spune că este un abuz în serviciu”, spunea edilul Vasile Delicoti.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii