Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie

Introducere în hipnoză (1533)

Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative, din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa, organizează în data de 28 noiembrie, de la ora 14.00, în Amfiteatrul 103 (etaj I, Campusul Universitar), Workshop-ul ştiinţific cu tema „Introducere în hipnoză, hipnoza judiciară”, susținut de Eugen Popa, preşedintele Asociaţiei Române de Hipnoză.

Workshop-ul îşi propune să răspundă la întrebări utile pentru orice practician din domeniul juridic, respectiv în ce măsură această metodă ajută la obţinerea a cât mai multor informaţii necesare în cazurile investigate şi cum se poate identifica faptul că informaţia obţinută este adevărată sau falsă. Acţiunea se adresează atât studenţilor care doresc să asimileze informaţii din domeniul psihologiei judiciare, cât şi specialiştilor din domeniu.

Eugen Popa a studiat NLP şi Hipnoză cu instructori și profesori din Europa și Statele Unite începând cu anul 2006. În 2007, a urmat un curs de NLP Practioner, în 2008 cel de Master NLP Practitioner, iar în 2009 a urmat cursurile Școlii Omni Hypnosis Trainig Center, în Florida, USA, având instructori pe Gerald Kein și Bob Brenner, devenind Hipnotist Consultant și membru al Asociației Naționale a Hipnotiștilor din Statele Unite (NGH). În 2011, participă la cursuri de hipnoză de scenă și estradă cu Jerry Valey și Tommy Vee, în Londra, UK.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ROMÂNA DE TRANZIȚIE
scris de Magda Ursache
De la Ion Papuc știu (Omul Politic, Ed. Grinta, Cluj-Napoca, 2023) că președintele Franței, Georges Pompidou, în spital, cu moartea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii