Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica

Câți bani au alocat consilierii judeţeni pentru târgul de Crăciun(828)

Aleșii judeţeni au aprobat proiectul de hotărâre ce vizează alocarea unei sume de bani Fundaţiei Fantasio Constanţa, pentru organizarea Târgului de Crăciun 2013, pentru realizarea acestuia fiind alocată suma de 71.500 lei.
Organizatorii au stabilit ca, în acest an, pe lângă renumitele terase cu mici şi vin fiert, în cadrul acestui târg să fie amenajate mai multe căsuţe din lemn unde expozanţii vor putea vinde diverse produse tradiţionale.

„Având în vedere că în zonele urbane se păstrează tot mai puţin obiceiurile şi tradiţiile ne-am gândit ca, începând din acest an, să susţinem în cadrul acestui târg şi o secţiune de tradiţii şi obiceiuri, atât de importante în păstrarea identităţii noastre. În cadrul acestei secţiuni ne propunem să invităm meşteri populari autentici care să prezinte exponate specifice perioadei precum şi prezentări ale modului de confecţionare a acestora, ansambluri folclorice şi grupuri de colindători care să susţină spectacole”, a declarat directorul Carmen Vasile din cadrul CJC.

Evenimentul se va desfăşura în incinta Pavilionului Expoziţional Constanţa, în perioada 6 – 22 decembrie, iar programul va fi de la 14.00 la 22.00.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ROMÂNA DE TRANZIȚIE
scris de Magda Ursache
De la Ion Papuc știu (Omul Politic, Ed. Grinta, Cluj-Napoca, 2023) că președintele Franței, Georges Pompidou, în spital, cu moartea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii