Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Tinerii liberali şi-au omagiat eroii de Ziua României

Tinerii liberali şi-au omagiat eroii de Ziua României(1329)

Duminică, 1 decembrie 2013, Tineretul Național Liberal, Filiala Constanța, alături de colegii lor de la CSL și CLM, au omagiat eroii care au luptat pentru libertatea națiunii noastre prin participarea la ceremonialul militar și religios organizat cu ocazia Zilei Naționale a României la Monumentul Eroilor căzuţi în Primul Război Mondial din Cimitirul Central Constanţa.


Cei peste 40 de tineri au depus coroane de flori și au asistat la programul ceremonialului: “Este cu adevărat copleșitor sa iau parte la un asemenea eveniment. Deseori uităm că suntem binecuvântați cu o țară liberă datorită eroilor care și-au dat viața pentru ea. Să nu ne uităm istoria pentru că doar așa putem să ne îmbrățişăm cu adevărat viitorul”, a spus Kesler Florina, membru TNL Constanţa.


“Cu toate că au fost o mulțime de oameni azi la Monumentul Eroilor, mi-aș dori ca mai mulți tineri să fie preocupați de simbolurile naționale şi de păstrarea valorilor care ne definesc. Trebuie să ne apreciem străbunii care au îndurat atât de multe pentru libertatatea noastra”, a declarat Mădălina Corina Vasile, membru CSL.


“Pentru noi este foarte important să învățăm carte în România. Legătura dintre Moldova și țara voastră e foarte puternică, de netăgăduit, iar Ziua României este și ziua noastră, a românilor de pretutindeni, chiar dacă naționalitatea noastră e diferită. Iubim cu toții România iar viitorul doar prin susținere reciprocă îl putem construi. La mulți ani, România!”, a spus Covaljiev Gheorghe, membru CLM Constanța.

Activitățile tinerilor liberali de 1 decembrie au continuat pe tot parcursul zilei culminând cu un eveniment dedicat Zilei Naționale cu muzică românească, merinde tradiţionale și mare veselie.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii