Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Strada Mihai Viteazu intră în reabilitare. Lucrările se vor desfășura cu restricții de trafic rutier

Strada Mihai Viteazu intră în reabilitare. Lucrările se vor desfășura cu restricții de trafic rutier(190)

Echipele Confort Urban vor interveni în această săptămână cu utilaje pentru decopertarea și asfaltarea carosabilului. În această noapte, se va decoperta carosabilul pe strada Mihai Viteazu, pe tronsonul cuprins între strada Griviței și bulevardul Ferdinand. Circulația autovehiculelor va fi restricționată total, în intervalul orar 21:00-06:00. Marți noapte și miercuri noapte, lucrările de frezare a carosabilului vor cuprinde tronsonul delimitat de bulevardul Ferdinand și strada Traian. Vor fi instituite aceleași restricții de trafic rutier, între orele 21:00-06:00.

Vor fi restricții totale de trafic și joi noapte și vineri noapte, în intervalul orar 22:00-06:00, când se va asfalta carosabilul.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări.

OMD MAMAIA CONSTANTA

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Vergile, nu te dai și tu în roată?
scris de Radu Vladimirescu
De 1 decembrie, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, din vila sa de la Eforie, le-a făcut constănțenilor două cadouri pe c(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii