Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Vizită diplomatică la Primăria Municipiului Constanța

Vizită diplomatică la Primăria Municipiului Constanța(467)

Primarul municipiului Constanța, domnul Vergil Chițac, a primit astăzi vizita Excelenței Sale doamna Evangelia Grammatika, Ambasadorul Republicii Elene în România. Doamna Ambasador a efectuat prima vizită în afara capitalei, la Constanța, având în vedere că și-a prezentat scrisorile de acreditare Președintelui României la 22 ianuarie 2024.

ES doamna Ambasador Grammatika a evidențiat că a dorit să viziteze Constanța deoarece cunoaște moștenirea greacă a acestor locuri, dar și potențialul de dezvoltare al municipiului și județului Constanța. Un subiect important abordat a fost coridorul de transport care ar conecta cele două orașe înfrățite, Constanța și Salonic și care prezintă o importanță deosebită la nivel internațional, național și regional.

Domnul primar Vergil Chițac a menționat colaborările culturale dintre Ambasadă și Primăria Constanța din ultimii ani și i-a prezentat Excelenței Sale o propunere de cooperare culturală transmisă noului primar din Salonic, domnul Stelios Angeloudis.

Alte subiecte de interes reciproc au fost încurajarea schimbului de turiști între zona Dobrogei și orașe din Grecia, dar și atragerea investitorilor greci la Constanța.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii