Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Rezultatul efortului comun în cadrul campaniei „Adoptă un cățel”: 9 căței au fost adoptați

Rezultatul efortului comun în cadrul campaniei „Adoptă un cățel”: 9 căței au fost adoptați(164)

Cu bucurie, vă anunțăm că Zeta, împreună cu cei 8 puiuți ai săi, au fost adoptați de la Adăpostul Public de Animale Abandonate Constanța.

 

Cu sprijinul dumneavoastră, această familie de cățeluși nu va mai fi nevoită să trăiască pe străzi. Zeta are un comportament adaptabil și se va potrivi perfect unei vieți în aer liber, într-o curte generoasă.

 

În urma acestei experiențe minunate din cursul zilei de 19 februarie 2024, îndemnăm comunitatea să ia în considerare și adopția gratuită a unui cățel din Adăpostul Public de Animale Abandonate Constanța.

 

Există multe suflete prietenoase care așteaptă să devină parte a unei familii iubitoare. Adoptând, nu doar transformați viața unui animal, ci și aduceți bucurie și împlinire în propria viață.

 

Primăria municipiului Constanța încurajează iubitorii de animale să se alăture campaniei "Adoptă un cățel".

 

Dacă sunteți interesat să oferiți unui cățel iubitor și prietenos un cămin fericit și sigur, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0733045213.

 

Vă asigurăm că toți cățeii disponibili pentru adopție gratuită sunt deparazitați intern/extern, înregistrați în RECS, microcipați, vaccinați conform programului de vârstă și beneficiază de îngrijire medicală adecvată, având și un carnet de sănătate.

 

Vă mulțumim pentru că luați în considerare adopția unui animal de companie!

 

Numai împreună putem face încă un pas către normalitate!

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii