Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Evdochia Aelenei, senator AUR:  „Prin limitarea subvențiilor, actualii guvernanți îi condamnă pe fermierii și agricultorii români!”

Evdochia Aelenei, senator AUR: „Prin limitarea subvențiilor, actualii guvernanți îi condamnă pe fermierii și agricultorii români!”(898)

La săptămânala conferință de presă organizată de AUR Constanța au fost prezenți: Daniel Moraru, coordonatorul filialei județene, senator Evdochia Aelenei și candidații la europarlamentare prințul Dimitrie Sturdza și Nicolae Vlahu.

Dan Moraru a anunțat înființarea departament care se va ghida după "Legea Codrului de Aur". „Este vorba despre salvarea pădurilor. Procesul de deșertificare a României trebuie încetinit și apoi stopat... Fără implicare în acest domeniu clima se va schimba drastic în România. În mod sigur vom avea rezultate mai bune atunci când vom avea un cuvânt puternic de spus atunci când vom ajunge în Parlament".

Nicolae Vlahu: "Trebuie să vorbim despre această comasare. De frica AUR, PSD și PNL au intrat într-un mariaj politic contra naturii. Au inventat această comasare pentru a se lupta cu extremismul. Întreb și eu, ce înseamnă extremism? Varianta aceasta oricum ne face pe noi câștigători. Această variantă este nelegală și contrară Constituției. Au mai încercat o dată cu USL în 2012. Românii s-au săturat de aceleași două partide aflate la guvernare".

Senatorul Evdochia Aelenei a devoalat „misterul” demiterii șefului APIA, Ionuț Lupu, de către ministrul Agriculturii, Florin Barbu. Lupu a stopat un „tun” de 5 milioane de euro,pe care două firme apropiate de liderul PSD Paul Stănescu încercau să-l dea statului român.

„Prin limitarea subvențiilor, actualii guvernanți îi condamnă pe fermierii și agricultorii români! Cum pot ei să reziste pe piața europeană, când în Germania și Franța sunt acordate subvenții substanțiale?...AUR i-a sprijinit constant pe agricultori și o va face în continuare prin accelerarea programului „Made in Romania”, a declarat Evdochia Aelenei.

Dimitrie Sturdza: "În România democrația este în doliu. Este o încălcare gravă a Constituției. La 20 de ani m-am angajat în lupta pentru libertate. Luptam împotriva regimului comunist. Știu ce înseamnă dictatura. Astăzi PSD și PNL formează un partid unic care amenință democrația din România"


În final, Dan Moraru a precizat pentru presă: "Astăzi avem în 63 de localități candidați care în acest weekend se vor prezenta la interviu. Fiecare organizație locală are dreptul de a-și promova un candidat propriu. Ei trebuie să fie convinși că au tot sprijinul nostru. ...Mergem doar cu oamenii care au șansă reală. La CJC încă nu avem candidat. Încă suntem în negocieri pentru candidatul CJC. Vrem să luăm cea mai bună hotărâre pentru că este o poziție foarte importantă. În mod sigur în două săptămâni vom avea candidatul pentru CJC".
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii