Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța

Ce acţiuni organizează UDTTMR de „Sărbătoarea etniei tătare din România”(1464)

Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România organizează, vineri, 13 decembrie 2013, o serie de manifestări prilejuite de „Sărbătoarea etniei tătare din România”. Astfel, de la ora 11.00, în Aula Magna a Universităţii „Ovidius” va avea loc Simpozionul „Din istoria tătarilor” şi lansarea volumelor „Din istoria tătarilor” (vol. III) şi „Eroii musulmani în armata română”, precum şi festivitatea de premiere a concursului de eseuri „Tătarii dobrogeni – istorie, tradiţii şi civilizaţie”.
Evenimentul de la Universitatea „Ovidius” este organizat în colaborare cu Universitatea „Ovidius”.

Programul manifestărilor va continua la ora 15.00 la Pavilionul Expoziţional din Mamaia cu un program artistic susţinut de ansamblurile UDTTMR. Totodată, va fi organizată o expoziţie de obiecte tradiţionale tătăreşti. Organizatorii au anunţat că va exista şi un stand de prezentare a lucrărilor apărute sub egida UDTTMR. Evenimentul de la Pavilionul Expoziţional este organizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa fiind organizată şi o expoziţie de preparate culinare.

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
Mohammad Murad Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

Pinocchio-ul electoral
scris de Mircea Lungu
Indivizii mor, dar nu și colectivitățile. În ele ipocrizia, delațiunea, minciuna, ura, speranța, resemnarea se păstrează ca și dem(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii