Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Primarul Constanței și Agenția Turcă TIKA dezbat viitoarele colaborări în domeniul sănătății și al proiectelor culturale

Primarul Constanței și Agenția Turcă TIKA dezbat viitoarele colaborări în domeniul sănătății și al proiectelor culturale(189)

Primarul municipiului Constanța, domnul Vergil Chițac, a primit astăzi vizita noului coordonator al Agenției de Cooperare și Coordonare Turcă – TIKA, domnul Salih Yürç, alături de domnul Emre Yurdakul, Consul General al Republicii Turcia la Constanța, domnul Yusuf Muurat, Muftiul Cultului Musulman din România și alți membri ai TIKA.

În cadrul vizitei de prezentare a noului coordonator TIKA, discuțiile s-au axat pe colaborările viitoare dintre municipalitate și agenție în diverse domenii, cu accent pe sprijinul pe care agenția ar putea să îl ofere proiectelor din sfera sănătății la nivelul municipiului Constanța.

Domnul primar Vergil Chițac a subliniat relațiile excelente de cooperare care există între municipalitate, Consulatul General al Republicii Turcia la Constanța și Muftiat, și a menționat proiectele realizate împreună de către cele trei instituții. De asemenea, doamna dr. Simona Claudia Cambrea, manager al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, și domnul dr. Marius Prăzaru, director medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei” Constanța, au stabilit linii și domenii de cooperare cu TIKA.

O altă temă importantă a discuțiilor a fost reprezentată de perspectivele privind renovarea Geamiei Hunchiar și a Moscheei Carol I.
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii