Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Gheorghe Piperea: „Guvernul permite STS să intre cu bocancul, cu șenila, în procesul electoral!”

Gheorghe Piperea: „Guvernul permite STS să intre cu bocancul, cu șenila, în procesul electoral!”(919)

Sâmbătă, 2 martie a.c., candidații AUR la Europarlamentare Georgiana Teodorescu, Elena Doboș, Gheorghe Piperea și Nicolae Vlahu au fost în Constanța, Mangalia, Medgidia, Tuzla, au vizitat târgul de la Scărișoreanu și piața din Tomis III unde au interacționat cu cetățenii. S-au bucurat de încurajările și susținerea oamenilor, care își doresc să le fie mai bine, datorită singurului partid de opoziție, AUR. Cu acestă ocazie, la început de primăvară, au oferit flori doamnelor și domnișoarelor. Ulterior, la sediul Organizației Județene, au susținut o conferință de presă.

Nicolae Vlahu: „Ciolacu și Ciucă negociază pe față funcțiile importante și nu mai au niciun respect pentru români. Prin comasate vor să fenteze sistemul, invocând o așa-zisă economie...Cum este posibil să acorzi 7 milioane de euro pentru renovarea unei vile destinată probabil lui Iohannis și să să impozitezi concediile medicale?”, s-a întrebat retoric avocatul constănțean.

Confratele său bucureștean Gheorghe Piperea trage un semnal de alarmă referitor la ordonanța pregătită de Guvern, care permite Serviciului de Transmisiuni Speciale „să intre cu bocancul, cu șenila, în procesul electoral, prin emiterea de certificate de eligibilitate pentru membrii secțiilor de votare.”

Avocatul Gheorghe Piperea a mai atras atenția cu privire la măsura impozitării cu 70% a veniturilor nedeclarate, spunând că victimele acesteia vor fi tot oamenii simpli, nicidecum companiile multinaționale care declară cheltuieli foarte mari pentru a nu plăti impozite, practicând evaziunea sub numele de optimizare fiscală.

Georgiana Teodorescu a declarat că deputatul AUR Axinia Adrian va depune un amendament de modificare a Legii 406/2001, „prin care să se acorde o locuință de serviciu de maximum 150 de mp, destinată foștilor președinți ai României, nu ca acum, cu Iohannis 7 case!...În actualele condiții de austeritate, nu înțelegem de ce, ministerele și alte instituții publice plătesc chirii uriașe unor privați și nu se mută în Palatul Parlamentului sau în imobile care aparțin RAPPS....Coaliția și presa vândută ne acuză că suntem prea agresivi, dar cum ar trebui să fim? Noi suntem singurul partid de opoziție. Deranjează mai mult revolta noastră decât nesimțirea lor?”

În continuare Elena Doboș a deplâns starea actuală a învățământului românesc: „Proiectul lui Iohannis „România educată” s-a transformat de fapt în „România eșuată”!

Răspunzând întrebărilor presei, Piperea a confirmat că există protocoale secrete între marile bănci comerciale, ANAF și SRI. El a susținut că există instituții de presă care nu reflectă adevărul, fiind „cumpărate” de actuala putere și că AUR preconizează să schimbe legislația în acest sens.

Teodorescu și Vlahu au criticat vehement înarmarea inspectorilor ANAF: „Este o modalitate mascată de a le mări salariile prin sporurile aferente acordate celor care poartă armă.”


George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii