Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Senator AUR Evdochia Aelenei: „Cumpărați de la români!”

Senator AUR Evdochia Aelenei: „Cumpărați de la români!”(649)

Așa cum vă informam în ediția de ieri a cotidianului nostru, membrii organizațiilor județene AUR din Constanța și Tulcea au vizitat, în acest weekend, mai multe târguri și piețe agroalimentare din Scărișoreanu, Mangalia, Piața Tomis III Constanța.

„Cumpărând de la producătorii români susținem economia locală și națională. Totodată punem pe masă produse autentice, sănătoase și naturale. Haideți sa încurajăm producătorii din România, să-i sprijinim cumpărându-le produsele și să contribuim la dezvoltarea comunităților locale.”, a adresat un îndemn senatorul AUR Evdochia Aelenei.

Reamintim că programul „Made in România” a început încă de anul trecut în toată țara, AUR dorind să sprijine concret producătorii autohtoni.

„Cumpărăm de la români, pentru că vrem să le răsplătim truda și priceperea, pentru că vrem să mâncăm preparate tradiționale, naturale și sănătoase dar și pentru că, în felul acesta, contribuim la dezvoltarea economică locală.”, a precizat Evdochia Aelenei, prezentă, alături de soțul său, deputatul Dănuț Aelenei la târgul duminical din Mangalia 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii